به گزارش می متالز، سید عبدالله موسوی امروز (دوشنبه، ۲۸ بهمنماه) در نشست مشترک معاونان و مدیران این شرکت با رئیس جهاد دانشگاهی ضمن تشریح فرآیند کار در صنعت نفت و نقش و جایگاه حفاری در تولید، بر بومیسازی ساخت دکلهای حفاری در کشور تاکید و اظهار کرد: این شرکت در زمینه حمایت از ساخت دستگاههای حفاری در داخل کشور سرمایهگذاری مطلوبی کرده است، بهگونهای که تاکنون سازندگان ایرانی ۶ دکل حفاری خشکی ساختهاند.
وی به مشارکت ملی حفاری با جهاد دانشگاهی برای ساخت سه دستگاه حفاری سنگین خشکی ۷۱، ۷۲ و ۷۳ فتح اشاره کرد و افزود: دستگاه حفاری ۷۱ چند سال است که به ناوگان شرکت پیوسته و دکل ۷۲ فتح نیز فردا (سهشنبه، ۲۹ بهمنماه) که «روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی» نام گرفته است با حضور وزیر نفت افتتاح و عملیاتی میشود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه حمایت مؤثر و مستمر از سازندگان و صنعتگران سرفصل همکاریهای این شرکت با بخش خصوصی داخلی است، گفت: همافزایی میان سازندگان، تولیدکنندگان و صنعتگران در بومیسازی و کیفیتگرایی تولیدات ساخت داخل بسیار نقشآفرین بوده است.
موسوی تصریح کرد: شرکت ملی حفاری در بیش از یک دهه گذشته با همکاری شرکتها، مجتمعهای بزرگ صنعتی و مراکز دانشبنیان و ارائه نقشه راه در زمینه انتقال دانش فنی، طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات کاربردی در صنعت حفاری، گامهای بلندی برداشته است، بهگونهای که دستاورد این همکاری دو سویه، ساخت ۲۰ هزار قطعه و تجهیز بوده است.
وی به تدوین برنامههای توسعهای شرکت ملی حفاری اشاره و بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی، ارتقای دانش فنی و ایجاد انگیزش بیشتر در صنعتگران ایرانی تأکید کرد و گفت: صنعت حفاری در مسیر رشد و تعالی خود به صنعتی بومی بدل شده است و تلاش کرده با برخورداری از متخصصان و کارشناسان مجرب و داشتههای فنی و تخصصی در تحقق برنامههای صنعت نفت کشور پیشقدم باشد.
در ادامه حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به قرارداد ساخت سه دستگاه حفاری سنگین خشکی با شرکت ملی حفاری اظهار کرد: دستگاه حفاری ۷۱ فتح از سوی جهاد دانشگاهی ساخته شده است و در چرخه عملیات قرار دارد، همچنین دستگاه حفاری ۷۲ فتح نیز آماده راهاندازی است و دستگاه حفاری ۷۳ فتح نیز در نیمه دوم سال ۹۹ تحویل داده خواهد شد.
وی با قدردانی از حمایتهای شرکت ملی حفاری ایران از سازندگان و صنعتگران داخلی گفت: ۴۵ درصد تجهیزات دکل حفاری ۷۲ فتح داخلی و بیش از ۴۰ درصد صرفهجویی ارزی داشته است.