به گزارش می متالز، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری روز گذشته با خبرنگاران با اشاره به عملکرد قوه قضاییه در مبارزه با فساد گفت: این اقدام گاهی در پیگیری اصلاح ساختارهای فسادزا است مانند اصلاح مشکلات ناشی از خصوصیسازیهای بیضابطه و گاهی در حمایت از تولید و اشتغال و حمایت از سرمایهگذاری و گاهی در حمایت از مدیران شجاع، جسور، انقلابی و جهادی که در عرصه اقتصادی کار و فعالیت میکنند و در مسیر دور زدن تحریمها مشغول جانفشانی هستند. همه اینها جزو برنامههای حمایت از اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی است.
وی افزود: در روزهای اخیر با پیگیری قوه قضائیه و دادگستری اردبیل، شاهد فعالسازی مجدد کارخانه آرتاکابل اردبیل بودیم که به دلیل بدهی تعطیل شده بود و با ورود کمیته قضایی از سرمایهگذاری به چرخه تولید بازگشت.
در این کارخانه علاوه بر اشتغال کارگران ثابت تعدادی از زندانیان رأی باز هم مشغول به کار شدند و این سومین کارخانه راکد اردبیل است که با مداخله دادگستری به چرخه فعالیت بازمی گردد.
اسماعیلی ادامه داد: نمونه دیگر اقدامی بود که مجموعه قوه قضائیه در ارتباط با شرکت ایران ترانسفو انجام داد. در پی واگذاری این شرکت شاهد مشکلاتی در این مجموعه بودیم که دادستانی ورود کرد و مشخص شد خریدار اهلیت لازم را نداشته و کلیه وجوه پرداختی را از محل تسهیلات بانکی و شرکت کارگزاری آراد ایرانیان که وجوه آن متعلق به مردم بود پرداخت کرده است و میلیاردها تومان از حساب این شرکت خارج کرده بود که تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد.
وی ادامه داد : مدیران جدید سازمان خصوصیسازی هم ورود کردند و با همکاری آنها قرارداد واگذاری، فسخ و مقرر شد این شرکت از طریق بورس به خریداران واگذار شود در این اقدام حدود هزار میلیارد تومان به بیتالمال بازگشت.