تاریخ: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۰۳
بازدید: ۲۵۸
کد خبر: ۸۶۴۲۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

کاهش واردات مس و مصرف آلومینیوم در چین/ تلاش برای افزایش تولید داخل؟!

می متالز - واردات مس تصفیه شده احتمالا برای دومین سال متوالی در چین کاهش می‌یابد در حالی که مصرف آلومینیوم هم در این کشور پس از سقوط غیرقابل پیش‌بینی سال ۲۰۱۹ بار دیگر به میزان کمی روند کاهشی خود را ادامه خواهد داد؛ این مربوط به پیش‌بینی مرکز تحقیقات آنتایک در بازار چین است که اخیرا منتشر شد.
کاهش واردات مس و مصرف آلومینیوم در چین/ تلاش برای افزایش تولید داخل؟!

به گزارش می متالز، رویترز در گزارشی درباره واردات مس و مصرف آلومینیوم از قول «هه شیاو شی» تحلیل‌گر صنعت مس در بازوی تحقیقاتی صنعت فلزات غیر آهنی چین در یک وبینار عنوان کرد: واردات مس تصفیه شده برای سال 2020 حدود 3.1 میلیون تن برآورد می‌شود. این رقم در مقایسه با 3.55 میلیون تن سال 2019 نشان دهنده کاهش 12.7 درصدی است که بیش از میزان پیش بینی اولیه آنتایک یعنی 3.2 میلیون تن در سال 2019 بوده است در عین حال کاهش بارزی را نسبت به 3.75 میلیون تن سال 2018 نشان می‌دهد.

کارخانه‌های ذوب چین که با موجودی زیاد اسید سولفوریک و مشکلات لجستیکی ناشی از اقدامات انجام گرفته برای توقف شیوع کرونا مواجه هستند در هفته‌های اخیر ناچار به کاهش میزان تولید خود شده‌اند. پیش بینی‌ها حاکی از آن است که میزان تولید مس تصفیه شده چین در سال 2020 با افزایش 3.8 درصدی به 9.3 میلیون تن و صادرات آن با افزایش 10.8 درصدی به 350 هزار تن برسد. این مساله باعث خواهد شد تا بازار مس تصفیه شده چین با مازاد 650 هزار تنی در سال 2020 کاهش محسوسی نسبت به مازاد 936 هزار تنی سال گذشته داشته باشد.

همچنین گفتنی است که داده‌های رسمی در زمینه آلومینیوم نشان دهنده کاهش مصرف آلومینیوم چین در سال 2019 است که چنین اتفاقی برای نخستین در طول یک دهه گذشته رخ داده است. اگرچه بایگانی آنتایک حاکی از آن است که افت یک درصدی مصرف آلومینیوم در چین برای نخستین بار در طول 30 سال گذشته اتفاق افتاده است.

وانگ هونگ فی تحلیل‌گر آنتایک در یک وبینار در این رابطه عنوان کرد: آنتایک پیش از این بازگشت مجدد به میزان مصرف پیشین را در سال 2020 پیش بینی کرده بود، اما در شرایط فعلی انتظار می‌رود میزان مصرف آلومینیوم در چین با کاهش 0.1 درصدی به 36.6 میلیون تن برسد و با افزایش 4.1 درصدی به 37.4 میلیون تن برسد.

وانگ همچنین خاطرنشان کرد: چین قرار است در سال جاری 2.25 میلیون تن ظرفیت ذوب آلومینیوم سالانه را با حدود سه چهارم ظرفیت (معادل 1.7 میلیون تن) در قطب جدید یون نن در جنوب غربی چین راه اندازی کند.

عناوین برگزیده