به گزارش می متالز، منصور معظمی با اشاره به ژئو استراتژیک بودن منطقه تصریح کرد : در حال حاضر حدود ۲۰درصد از ظرفیت های صنایع دریایی کشور استفاده می شود با برنامه ریزی ها و پیش بینی های انجام شده و حمایت نمایندگان دولت از سال آینده شاهد توسعه بیشتر و استفاده بهینه از این ظرفیت ها خواهیم بود .
وی با تاکید بر فرصت طلایی در مرزهای آبی افزود : صنعت دریایی کشور پتانسیل های فراوانی دارد بخشی از آن ساخت و تعمیر کشتی و سکوهای نفتی است.
معاون وزیر صنعت ،معدن و تجارت توانایی شرکت صدرا را بالا دانست و ابراز امیدواری کرد کشتیرانی و شرکت ملی نفت و شرکت نفتکش ها فضایی را برای این صنعت فراهم کنند تا این ساخت و تعمیر کشتی در کشور انجام شود.
مدیر کارگاه شرکت کشتی سازی صدرا هم در این بازدید گفت : ساخت سه فروند بارج جمعآوری آلودگی نفتی بندر امیرآباد ، بندر نوشهر و بندرانزلی در این شرکت نشانگر تخصص و تعهد فرزندان این مرز و بوم در صنعت دریائی است .
جمشید حاجی زاده افزود : توانمندی لازم در بین متخصصان و تکنسین های صدرا در بخش های مختلف وجود دارد و باید با استفاده از این ظرفیت ها برای توسعه بیشتر این شرکت و توسعه اقتصادی تلاش شود.
وی همچنین با اشاره به بدهی های سال های گذشته این شرکت گفت : ۹۰ درصد بدهی های این شرکت پرداخت شده است و اکنون تعمیرات شناورهای مختلف با قوت در حال انجام است .
مدیر بندر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در شرق مازندران هم با اشاره به ظرفیت های بالای بندرامیرآباد گفت: ظرفیت اسمی بندرامیرآباد برای تخلیه و بارگیری سالانه ۷٫۵ میلیون تن است که در سال جاری تاکنون میزان تخلیه و بارگیری چهار میلیون تن بوده است.
سیاوش رضوانی افزود : رونق بندر و منطقه ویژه از تکالیف ویژه ماست و تلاش داریم تا با تقویت صادرات و ترانزیت کالا به نقطه روشن و قابل توجه برسیم.
وی گفت : تاکنون بخش خصوصی یکهزار و صد میلیارد تومان در این بندر سرمایه گذاری کرده است که ساخت دو سورتینگ ، کارخانه تولید کاغذ ، گچ ، فولاد ، سیلو ، انبار غلات و مخازن روغن خوراکی از جمله این سرمایه گذاری ها بوده است.
بندر امیرآباد در شمال شهرستان بهشهر در شرق مازندران واقع است.