به گزارش می متالز، مهندس فخرآبادی بااعلام مطلب فوق افزود: پیشرفت فیزیکی واحد احیا تاپایان آذرماه امسال 86.37درصد بوده است و با تلاش های که درحال انجام است و تامین نقدینگی به امید خدا تا پایان خرداد 1399واحد راه اندازی میشود.
این کارشناس صنعت فولاد درخصوص نقش مجتمع فولاد قائنات درتوسعه پایدارخاطرنشان ساخت:توسعه پایدار تلفیق اهداف اقتصادی اجتماعی و زیست محیطی برای حداکثرسازی رفاه انسان هاست. اصلی ترین نقش فولاد در منطقه ایجاد اشتغال پایدار است.
فخرآبادی افزود: فولاد تولید ثروت میکند و ذینفعان به فراخور توانمندی خود از آن بهره مند می شوند. حضور صنعت فولاد در منطقه بر اشتغال زایی، تجارت، آموزش، سطح دانش و توسعه منطقه تاثیر مستقیم دارد.
مدیرمجتمع فولاد قائنات همچنین گفت: این مجتمع فولادی در منطقه محروم واقع شده است که با راه اندازی آن اقتصاد منطقه متحول خواهد شد و مردم ترغیب به سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی و فراگیری آموزش های نوین و حرکت در جهت پیشرفت خود و شهرستان خواهند شد.
فخرآبادی درخصوص اشتغال زایی این طرح خاطرنشان ساخت: براساس نمودار سازمانی تعریف شده ؛ 391 نفربه طور مستقیم و حدود 3هزار نفر نیز به طور غیر مستقیم اشتغال بکارخواهند داشت.
نامبرده درخصوص پیشرفت فیزیکی طرح فولادسازی گفت: پیشرفت واحد فولادسازی تاپایان آذر ماه امسال 63.86 درصد است وباتلاش همه دست اندرکاران واحد فولادسازی امیدوارهستیم که این واحد نیزدرخرداد ماه1400به بهره برداری برسد.
فخرآبادی درخصوص میزان اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم واحد فولادسازی گفت: در فولاد سازی اشتغال زایی به صورت مستقیم حدود 700 نفر و 6هزار نفر نیز به صورت غیر مستقیم مشغول بکار خواهند شد.
وی درمورد تاثیرراه اندازی واحد احیا در وضعیت صنعتی استان خراسان جنوبی خاطرنشان ساخت: با افتتاح این طرح استان خراسان جنوبی نیز عملا به جمع استان های تولیدکننده اهن اسفنجی خواهد پیوست.