به گزارش می متالز، حبیب امین زاده در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، ارزش این پرونده ها را ۱۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تاکنون ۸ هزار و ۶۴۱ مورد بازرسی از واحدهای مختلف صنفی در قالب گشت های مشترک با همکاری تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته و برنامه های نظارت و بازرسی به صورت مستمر تداوم دارد.
وی با اشاره به اقدامات نظارتی ۲۵ روز اخیر برای تنظیم بازار استان از آغاز طرح ویژه نظارت و بازرسی از ۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین در ایام نوروز و شب عید خبر داد و اضافه کرد: رصد و پایش ۱۲۴ قلم گروه کالایی بر مبنای مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و دستورالعمل های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به صورت مستمر در حال اجرا است که از این تعداد ۱۰۴ قلم کالا از ثبات قیمتی و ۶ قلم کالا با کاهش قیمت مواجه بوده اند.
امین زاده با ارائه آمار شکایات مردمی دریافت و رسیدگی شده از درگاه های مختلف از جمله سامانه تلفنی ۱۲۴ و شکایات حضوری و گزارشات ناظران افتخاری، بر آمادگی سازمان صمت استان در جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان تاکید کرد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ گونه مشکلی در تأمین اقلام ضروری و مایحتاج اساسی مردم نداریم، گفت: میوه شب عید شامل سیب و پرتقال در کامیون های یخچال دار حمل و به میزان لازم تامین و ذخیره سازی شده است.
امین زاده از تامین ۷۰۰ تن سیب و ۵۰۰ تن سهمیه پرتقال مازاد بر ۲ هزار تن سهمیه پیش بینی شده آذربایجان شرقی به منظور توزیع در اقصی نقاط آذربایجان شرقی در شب عید خبر داد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه ریزی های پیش بینی شده برای تامین و تولید مایعات ضدعفونی کننده و ماسک و سایر ملزومات بهداشتی به منظور پیشگیری از انتقال ویروس کرونا در استان، گفت: در مورد تامین مواد اولیه واحدهای تولیدکننده ملزومات بهداشتی و مایعات ضدعفونی کننده پیش بینی های لازم انجام شده است.
امین زاده افزود: ۳ واحد تولیدی با ظرفیت تولید روزانه ۱۳ هزار تن مواد ضدعفونی کننده فعالیت خود را در استان آغاز کرده و ۱۱ واحد دیگر نیز با تغییر خطوط و تأمین مواد اولیه به افزایش ظرفیت تولید کمک خواهند کرد.
به گفته وی یک واحد تولید ماسک نیز با تأمین تسهیلات لازم از طریق سازمان صمت استان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ظرفیت تولید حدود ۲۵ هزار عدد در سه شیفت به فعالیت می پردازد.