به گزارش می متالز، مدرس این دوره، جناب آقای دکتر توحیدی از اساتید برجسته دانشگاه های تهران، صنعتی شریف و علم و صنعت است که علاوه بر سوابق علمی و دانشگاهی، از تجربیات صنعتی در واحدهای احیاء مستقیم نیز برخوردار است و به همین دلیل، این دوره می تواند دوره کاربردی موثری برای علاقمندان و البته کارشناسان و مدیران شاغل در واحدهای احیاء مستقیم باشد.
مهمترین سرفصل های در نظر گرفته شده برای ارائه در سطح پیشرفته دوره کاربردی آهن سازی و احیاء مستقیم عبارت است از: آماده سازی کوره های احیاء و پرباره سازی سنگ آهن، روش های تولید گاز احیاء از گاز طبیعی، کاتالیست ها و تاثیر آن ها در فرآیند احیاء، تنظیم دما و فشار گاز احیاء، کنترل و تنظیم تجهیزات احیاء، پیشگیری از عیوب کوره های احیاء، روش های ارتقاء کیفیت آهن اسفنجی، موازنه و کنترل انرژی و مواد در واحدهای احیاء مستقیم و نکات مهم بکارگیری مخلوط قراضه و آهن اسفنجی در کوره های قوس الکتریکی.
بر اساس اعلام آکادمی فولاد ایران، اولویت ثبت نام در این دوره با افرادی است که در سطح ۱(مقدماتی) دوره آهن سازی و احیاء مستقیم حضور داشته اند. همچنین مطابق سایر دوره های آموزشی آکادمی، اعضای اصلی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از ۵۰ درصد تخفیف و اعضای وابسته این انجمن از ۳۰ درصد تخفیف ویژه ثبت نام برخوردار می شوند.
ضمنا در پایان دوره آزمون کتبی برگزار می شود و به شرکت کنندگانی که نمره قبولی را کسب کنند، گواهینامه معتبر با هولوگرام انجمن تولیدکنندگان فولاد اعطا می شود.
برای ثبت نام کسب اطلاعات بیشتر با دفتر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به شماره های ۴-۸۸۵۵۱۷۰۱-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.