به گزارش می متالز، همچنین فولادی ها در صورت عزم نکردن جدی برای توسعه سهم صادرات خود با مشکل قیمت های پیشنهادی خود در مقایسه با قیمت محصولات فولادی پیشنهادی رقبای چینی ،روسی و اکرائینی و هندی مواجه میشوند.
متاسفانه عموما افزایش بهره وری را به اشتباه در کاهش و تعدیل نیروی انسانی و یا تقلیل سهم هزینه های نیروی انسانی در قیمت تمام شده تصور میکنند، در صورت عنایت به افزایش سطح مهارتهای نیروی انسانی و توجه ویژه به آموزش مستمر کادر بهره برداری واهمیت دادن به کرامتهای انسانی در پهنه ی تولید و تبادل تجربیات تکنولوژیک در خانواده بزرگ آهن و فولاد ایران سبب ارتقاء بهره وری خواهد شد.
افزایش کیفیت انواع فولادهای تولیدی در ایران با هدف تامین نیازهای داخلی وبازارسازی های جدید با اهتمام جدی در توسعه ی سهم ما در بازارهای منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی (حوزه منا)با تولید انواع فولادهای مورد نیاز صنایع جهانی نفت وگاز وپتروشیمی و کشتی سازی ،واگن سازی و کارخانجات لوله سازی برای تامین نیاز خطوط اتقال نفت و گاز و آب وپروژه های کارخانه سازی و همچنین برای کارخانجات تولید لوازم خانگی یکی از چالشهای اصلی صنعت فولاد در افق ۱۴۰۴ میباشد که متاسفانه به آن کمتر توجه میشود .
ما باید به سمت تولید فولادهای با ارزش افزوده بالاتری نظیر فولادهای میکرو آلیاژی و فولادهای صنعتی و مهندسی و فولادهای کم آلیاژی و نهایتا پر آلیاژ در پنج سال آینده برویم و گامهای اساسی برداریم.
این رسالت مهم بر دوش شرکتهای بزرگ فولاد ایران مانند ۱-فولاد مبارکه ۲-فولاد خوزستان ۳-ذوب آهن ایران ۴-فولاد آلیاژی ایران ۵-فولاد خراسان ۶-فولاد هرمزگان وسایر فولادسازیهای بخش خصوصی که از تجهیزات مدرن و تکنولوژیهای جدیدی بهره مند شده اند و در حال تکمیل نصب و راه اندازی قرار دارند و یا سرمایه گذاریهای در دست اقدام دارند قرار دارد .
باید همزمان با تحقق اهداف سند توسعه صنعت فولاد تا ۵۵میلیون تن برای توسعه مستمر سهم صادرات و بازار یابی و بازار سازیهای جدید بطور جذی اهتمام ورزیم و سالانه سهم صادرات انواع گروههای فولاد ایران را در بازارهای جهانی افزایش دهیم.
نویسنده: اسد… فرشاد
مدیر عامل آهن و فولاد غدیر ایرانیان