تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۱۵
بازدید: ۱۲۴
کد خبر: ۹۰۷۲۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

چرا پارلمان بخش خصوصی به کمک مردم و مدیران نمی آید؟/ ضرورت سازماندهی کمک‌های خیرین برای خدمت به مردم

می متالز - دبیر فعالان اقتصادی با انتقاد از عدم استفاده صحیح و سازمان دهی شده از ظرفیت و توان بخش خصوصی در شرایط شیوع بیماری گفت: پارلمان بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن در شرایط کنونی کجا هستند؟
چرا پارلمان بخش خصوصی به کمک مردم و مدیران نمی آید؟/ ضرورت سازماندهی کمک‌های خیرین برای خدمت به مردم

به گزارش می متالز، ابوالفضل حجازی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی به دلیل شیوع ویروس کرونا شهر کریمه اهل بیت (س) حال و هوای خوبی ندارد اظهار کرد: این روزها به خاطر شیوع ویروس کرونا عاشقان از حضور در حرم حضرت معصومه(س) باز مانده اند.

وی با اشاره به تلفات ویروس کرونا در قم و دیگر نقاط کشور اظهار کرد: در چنین شرایطی بر همه واجب است که در این خصوص در حد توان به کمک پزشکان، پرستاران، مدیران استان، نیروی انتظامی، سپاه و ارتش بشتابند.

دبیر فعالان اقتصادی قم با اشاره به اینکه آیا امروز نباید دست به دست همه داده و از همه امکانات برای مبارزه با این بیماری استفاده کرد، افزود: چرا در شرایط کنونی پارلمان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی که موظف است و سوگند خورده در مشکلات بخش خصوصی حضوری پررنگ داشته باشد فکری به حال صنعتگران و مردم شریف قم نمی‌کند؟

وی تصریح کرد: آیا اعضای این اتاق خبر دارند که در قم چه خبر است و آیا صنایع برای خدمت در کنار مدیران بسیج شده‌اند؟ آیا امکان نداشت که واحدهای صنعتی قم که ماسک و مواد ضدعفونی تولید می‌کنند در کنار دولتی ها هماهنگ شده و در این میان از ظرفیت خیرین نیز استفاده لازم صورت گیرد.

حجازی گفت: آیا این صحیح است در حساب بانکی سازمانی که متعلق به بخش خصوصی است وجوه بدون استفاده باشد ولی بسیاری از مردم مستضعف در این شهر سر گرسنه بر بالین بگذارند.

وی تاکید کرد: برخی که 20 سال است که در این اتاق به کرسی تکیه زده‌اند چه خدمتی این روزها ارائه کرده‌اند؟ آیا شرایط برای خدمت به مردم از امروز واجب‌تر است.

مدیرعامل مجموعه هتل بین المللی قم یادآور شد: پارلمان بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن کجا هستند؟ آیا وقت آن نرسیده از ثروت‌هایی که به دست آورده اند بخشی را برای مردم شهر خود هزینه کنند؟

وی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌ها کسانی هستند که هفته هاست به منزل نرفته اند ولی برخی آقایان به دیگر شهرها رفته و در منزل خود قرنطینه شده اند.

حجازی تصریح کرد: وظیفه پارلمان بخش خصوصی آیا فقط خواندن عقد خواهرخواندگی و دعوت کردن هیأت های تجاری است؟ کدام یک از این هیأت ها در قم سرمایه گذاری کردند و هزینه سفر اینها را چه کسی داد؟

وی تاکید کرد: خدا از کسانی که در این روزها کالا احتکار کرده، کم خدمتی می‌کنند و یا از توانی که دارند فروگذار می کنند و از ترس بیماری در منازل خانه نشین شدند، نمی گذرد.

دبیر فعالان اقتصادی یادآور شد: آیا ما وظیفه نداریم در این شرایط به داد شهر رسیده و دست یاری مظلومان را بگیریم و نیازهای اولیه افراد مستضعف جامعه را تامین کنیم؟ آیا وظیفه نداریم به کمک استانداری، دانشگاه علوم پزشکی ، سپاه و ارتش بشتابیم؟ آیا اتاق‌های بازرگانی در زمان جنگ اینگونه عمل می کردند؟

وی گفت: دست تک تک صنعتگران قم را باید بوسید چرا که آنها در هر شرایطی که برای جلب کمک اقدام کردیم مردانه به میدان آمدند و امروز نیز اگر از آنها خواسته ای مطرح شود قطعا آن را اجابت می‌کنند.

حجازی یادآور شد: افرادی که خواب هستند امیدواریم بیدار شوند هرچند اگر کسی خودش را به خواب زده باشد نمی توان او را بیدار کرد.

عناوین برگزیده