تاریخ: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۵۵
بازدید: ۲۸۳
کد خبر: ۹۱۰۳۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز:

تولیدات ماشین سازی تبریز، ۶۰ درصد افزایش یافته است

می متالز - مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز با بیان این‌که میزان تولیدات مجموعه ماشین سازی در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، ۶۰ درصد افزایش یافته است، گفت: طی هشت ماه سال جاری میزان فروش در این مجموعه ۲۸۰ درصد افزایش یافته است.
تولیدات ماشین سازی تبریز، ۶۰ درصد افزایش یافته است

به گزارش می متالز، ناصر فرج زاده در نشست خبری، اظهار کرد:  از ۱۵ تیرماه سال ۹۸ که مجموعه ماشین سازی به مجموعه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد واگذار شده است، بنده به عنوان خدمت گذار در این مجموعه فعالیت می‌کنم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه‌ی بازسازی ماشین‌آلات فرسوده‌ی ماشین سازی، افزود: برخی از ماشین آلات به دلیل استهلاک از خط تولید کنار گذاشته شده بودند و نیاز به بازسازی داشتند و البته بازسازی این ماشین آلات نیز مستلزم هزینه‌ی هنگفت بود،  با این حال این ماشین آلات با حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه به همت مدیران و متخصصان داخل کارخانه بازسازی شدند.

مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز با اشاره به بدهی‌های مجموعه ماشین سازی در سنوات گذشته، گفت: علی رغم مصرف‌ها و هزینه‌های جاری بخش اعظمی از بدهی‌های سنوات اخیر را به برخی ادارات از جمله آب، برق و گاز و غیره به طور قسطی پرداخت کرده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر تمامی پرداخت‌های مجموعه ماشین سازی اعم از حقوق و بیمه‌ی کارکنان بروز است و حتی در بهمن ماه سال جاری عیدی کارکنان به موقع پرداخت شده و همچنین در دو نوبت بسته‌های معیشتی برای کارکنان مجموعه ارائه شده است.

وی، مجموعه ماشین سازی را کارخانه‌ای کارخانه ساز عنوان کرد و گفت: مجموعه ماشین سازی یک واحد تولیدی معمولی نیست، در حال حاضر هر واحد صنعتی از ماشین آلات مجموعه ماشین سازی استفاده می‌کند و این امر نشان از ظرفیت مجموعه ماشین سازی تبریز است.

فرج زاده با بیان این‌که ۷۵۰ نفر در مجموعه‌ی ماشین سازی تبریز مشغول به کار هستند، گفت: معتقدم اگر مجموعه‌ی ماشین سازی حمایت شود، علاوه‌بر اشتغال زایی برای نیروهای فعلی، دارای ظرفیت زیاد برای جذب نیروهای جدید نیز است.

وی ادامه داد: کارخانه‌ی ماشین سازی دارای ۴۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی است، این مجموعه در دو حوزه‌ی تولید قطعات خودرو و قطعات موتورهای هیبریدی با دانش، توان و تخصص کافی فعال است.

وی با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تخصص بازنشستگان ماشین سازی در راستای تولید مطلوب، خاطرنشان کرد: اگر برخی مباحث در مورد مجموعه ماشین سازی تعیین تکلیف شود قطعا روزهای خوبی در انتظار مجموعه ماشین سازی خواهد بود.

مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز افزود: اگر مجموعه ماشین سازی از سوی مسوولان و مجمع نمایندگان مورد حمایت کافی قرار گیرد، قطعا دوباره به روزهای اوج و طلایی گذشته باز خواهد گشت.

وی یادآور شد: حدود ۱۴ سالی می‌شود که مجموعه ماشین سازی توسط سازمان‌های مختلف مانند توپ فوتبال در میدان پاس کاری می‌شود، معتقدم مجموعه حاکمیت باید از ماشین سازی دفاع و حمایت کند.


وی از انعقاد قرارداد ۳۰‌میلیون دلاری بین مجموعه ماشین سازی تبریز با کشور سوریه خبر داد و گفت: مقرر شده این قرارداد طبق قوانین کشور سوریه در وزارت کشور تایید شود که آن نیز تایید شده است و اکنون منتظر ایجاد خط اعتباری به مبلغ یک میلیارد دلار هستیم تا قرارداد عملیاتی شود.

 فرج زاده در خصوص آخرین وضعیت واگذاری ماشین سازی، گفت: بنده به عنوان تولید کننده در جایگاهی نیستم که در این مورد اظهار نظر کنم ولی تا آنجایی که اطلاع دارم تصمیم قطعی در این مورد گرفته نشده است، اگر تصمیمات لازم اتخاذ شود اتفاق خاصی نیز رخ نخواهد داد بلکه مجموعه ماشین سازی از وزارت کار، رفاه و تعاون به وزارت صمت منتقل خواهد شد و مانند گذشته به همان اهداف مشخص خود ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به املاک ماشین‌سازی، گفت: املاک این مجموعه از مزیت‌های شرکت محسوب می‌شود ولی سهامداران باید در مورد آن تصمیم گیری‌کنند، به عنوان مدیرعامل، پیشنهادات و طرح‌هایی به غیر از فروش ارائه کرده‌ایم.

مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که مجموعه ماشین سازی از تخصص و دانش و تجربیات بازنشستگان خود استقبال می‌کند، گفت: این گفته که هیچ بازنشسته‌ای نمی‌تواند از درب مجموعه ماشین سازی وارد شود، کذب است. طی هشت ماه اخیر چنین اتفاقی در این مجموعه رخ نداده است.

عناوین برگزیده