به گزارش می متالز، علیرضا صدیقی زاده مدیرعامل پتروشیمی کارون با حضور در این نشست خبری اظهار داشت: بعد از شیوع بیماری کرونا در کشور پتروشیمی کارون به دنبال راهکاری برای شرایط بحرانی بود.
وی ادامه داد: "آب ژاول" محصولی فرعی که به عنوان ماده گندزدا استفاده میشد با تشکیل کارگروه و استفاده از نظرات متخصصین به تولید گسترده رسید.
صدیقی زاده تصریح کرد: در تولید محصول چند نکته باید در نظر گرفته میشد، ارزان بودن و قابلیت حمل و نقل که بعد از اعلام پتانسیل تولید توسط این شرکت، ستاد بحران کشور از این طرح استقبال کرد.
وی در خصوص میزان تولید گفت: از روزی بیست هزار تن به صد هزار تن افزایش تولید صورت گرفته، از میزان ۱۳۰۰ تن غلیظ شده (معادل ۱۳ میلیون لیتر رقیق شده)، ۱۰ میلیون لیتر به استان خوزستان و سه میلیون لیتر به سایر استانها تخصیص یافته است.
مدیرعامل پتروشیمی کارون خاطر نشان کرد: هیچ محدودیتی برای تحویل به هیچ نهادی وجود داشته و بنا بر نحوه درخواست، انواع بسته بندی صورت گرفته و ارسال خواهد شد، اما وسیله حمل و نقل برای جابجایی آبژاول در جنوب محدود بوده و برعهده متقاضی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تولید محصول تاثیری بر محصولات اصلی و حاشیه سود شرکت ندارد خاطر نشان کرد: سودآوری در این موضوع برای شرکت اصلا مهم نبوده و در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی این اقدامات صورت گرفته است.
مدیرعامل پتروشیمی کارون زمان شروع توزیع تاکنون را ۱۳ روز اعلام کرد و افزود: تا کنون دو و نیم میلیون لیتر آب ژاول رقیق شده به زندانهای تهران، فارس و خوزستان ارسال شده است.
وی ادامه داد: ۷ استان کشور از جمله کهگیلویه و بویراحمد، فارس، خوزستان، گیلان، لرستان، تهران، خراسان متقاضی این محصول بوده اند.
صدیقی زاده در پایان به تیم پشتیبانی سفارش این محصول اشاره داشت و گفت: دو تیم در تهران و جنوب به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی و ثبت درخواست متقاضیان هستند و "رضا خان نژاد" با شماره تلفن ۰۹۳۵۶۱۳۲۰۴۳ پاسخگو خواهد بود.