تاریخ: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۴۸
بازدید: ۳۴۱
کد خبر: ۹۲۵۰۴
سرویس خبر : انرژی
استقرار یک بیمارستان صحرایی کوچک در منطقه ویژه پارس

نخستین اتوبوس اورژانس پارس جنوبی رونمایی شد

می متالز - نخستین خودرو فرماندهی عملیات و ارتباطات مدیریت بحران وزارت نفت و همچنین نخستین اتوبوس اورژانس پارس جنوبی رونمایی شد؛ خودرویی که به‌عنوان بیمارستانی صحرایی در شرایط بحران استفاده می‌شود و دارای سه بخش، چهار تخت با امکانات اورژانس پیشرفته، اتاق CPR احیا، ژنراتور، تجهیزات دفع فاضلاب بیمارستانی، وسایل کمپین پرستاران و پزشکان و آسانسور حمل بیمار به داخل است.
نخستین اتوبوس اورژانس پارس جنوبی رونمایی شد

به گزارش می متالز، ظهر دیروز (دوشنبه، ۲۶ اسفندماه) از منحصربه‌فردترین خودروی اچ‌اس‌یی وزارت نفت با حضور سید پیروز موسوی، مدیرعامل این سازمان، سردار محمدعلی مطیعی، جانشین فرمانده ارشد پدافند غیرعامل کشور در حوزه انرژی و جمعی از مدیران صنعت نفت و بهداشت و درمان رونمایی شد.

این خودرو از دو بخش تشکیل شده است که بخش نخست مربوط به قرارگیری چهار اپراتور کنترلر ارتباطات و قسمت دیگر مختص برگزاری نشست‌های مدیریت بحران در نزدیک‌ترین محل ایمن از حادثه است.

سیستم‌های ارتباطی این خودرو شامل VMR، رادیو مایکروویو، فیبر نوری، LTE و متورولا است که در صورت از دست دادن یک لایه ارتباطی، دیگر لایه‌های ارتباطی وظیفه برقراری ارتباط در حادثه با مرکز فرماندهی بحران را به‌عهده بگیرند.

این خودرو که برای سطح 2 اضطرار پیش‌بینی شده است، دارای سویچر مرکز تلفن است که ارتباط داخلی و بیرونی خودرو را برقرار می‌سازد، همچنین ارتباط با شبکه از طریق فیبر نوری و رادیو مایکروویو و ارتباط بی‌سیم DMR از دیگر ویژگی‌های آن است که کل منطقه پارس جنوبی از شهرهای کاکی در استان بوشهر تا پارسیان در استان هرمزگان و شهرستان لامرد در استان فارس و همه سکوهای نفت و گاز دریایی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

این خودرو از طریق بی‌سیم‌های آنالوگ متورولا با همه خودروهای آتش‌نشانی در محل حادثه نیز مرتبط می‌شود و در لایه بعدی یک REPEATER نیز در صورت نیاز تا شعاع ۱۰ کیلومتری تمامی ارتباط‌های بی‌سیم منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

این خودرو برق لازم را از سه لایه برق شهری، ژنراتور خود خودرو و باتری خورشیدی برای سیستم‌های حیاتی تأمین می‌کند و دارای دوربین‌های مداربسته داخلی و پوشش بیرونی، دستگاه ضبط مکالمات، تقویت‌کننده دریافت سیگنال موبایل، نرم‌افزار مدیریت مکالمات و مانیتورینگ صحنه است.

خودرو اطلاعات مدیریت بحران همچنین مجهز به هلی‌شات تا شعاع ۵ کیلومتر پروازی، دو دکل ۱۲ متری آنتن قابل تنظیم، ۷ پروژکتور روشنایی اطراف خودرو، یک دوربین ۳۶۰ درجه در بالای آنتن، آنتن‌های LTE دیتا در کنار امکان برگزاری ویدئوکنفرانس در داخل خودرو است.

از ویژگی جالب دیگر این خودرو مدیریت بحران، تجهیز شدن به آنتن‌های بی‌سیم AIR BAND برای برقراری ارتباط با برج مراقبت فرودگاه و بالگردها درگیر در عملیات بحران است.

این خودرو به‌عنوان بیمارستانی صحرایی در شرایط بحران استفاده می‌شود و دارای ژنراتور، تجهیزات دفع فاضلاب بیمارستانی، وسایل کمپین پرستاران و پزشکان و آسانسور حمل بیمار به داخل است.

این آمبولانس دارای سه بخش، چهار تخت با امکانات اورژانس پیشرفته، اتاق CPR احیا، قسمت PRIVATE مختص بیماران سوختگی و شیمیایی است.

عناوین برگزیده