به گزارش می متالز به نقل از ایرنا، در ۹ ماهه ۹۶ از نظر تعداد ۱۴۷ فقره ضمانت نامه صادر و ۱۱۵ ضمانت نامه تمدید شده است.
همچنین در مدت این گزارش، بیش از ۴۳ درصد ضمانت نامههای صادر شده برای طرحهای ایجادی صنایع کوچک به مبلغ ۵۳۰ میلیارد ریال و ۳۸ درصد ضمانت نامههای صادره برای سرمایه درگردش واحدهای تولیدی کوچک به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال بود.
برپایه این گزارش، استانهای خراسان رضوی، گیلان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه در ۹ ماهه امسال پیشتاز دریافت ضمانت نامه برای صنایع کوچک بودهاند.
علاوه براین استانهای زنجان، چهارمحال و بختیاری و یزد کمترین ضمانت نامه را در این مدت دریافت کردهاند.
بانک سینا بیشترین ضمانت نامه را برای صنایع کوچک دریافت کرده و پس از آن بانکهای ملی، کشاورزی، صنعت ومعدن و انصار رتبههای بعدی را در دریافت ضمانت نامه دارا هستند
بنابراین گزارش، صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک تا مبلغ ۳۰ میلیارد ریال که ۷۰ درصد اصل و سود تسهیلات (مناطق محروم تا ۸۵ درصد) برای صنایع کوچک است و نزد نظام بانکی، موسسههای مالی و دیگر ذینفعان ضمانت میکند.
همچنین این صندوق برای فعالان صنایع کوچک، ضمانت نامههای حسن انجام تعهدات، ضمانت نامه اعتبار خریدار، ضمانت نامه شرکت در مناقصه و ضمانت نامه پیش پرداخت صادر میکند.
محمدحسن مقیسه، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک با بیان اینکه صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک قدمت طولانی ندارد و نزدیک به ۱۰ سال از فعالیت آن میگذرد، افزود: مهمترین هدف این صندوق، توسعه سرمایهگذاری بخش غیردولتی در صنایع کوچک، کوتاه کردن مدت زمان اجرای طرحهای اشتغالزا و دارای توجیه اقتصادی، با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته و تضمین و تسهیل در توثیق تسهیلات اعطایی بانکها و موسسههای مالی و اعتباری به صنایع کوچک است.