به گزارش می متالز به نقل از ایران پترونت، اسدالله قلیزاده با اشاره به مشکلات حال حاضر جایگاههای عرضه سوخت اظهار داشت: از ابتدای اسفند ماه با کاهش شدید فروش در جایگاهها روبرو هستیم و درآمد این اماکن هر روز به صفر نزدیک میشود. فروش بنزین سوپر عملا صفر شده و فروش گازوییل تا ۷۰ درصد کاهش یافته است. با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی وضعیت برای جایگاهها بدتر شده و توان اداره جایگاهها را از دست دادهایم. این درحالیست که دولت، بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی در تصمیم گیریها به هیچ وجه به وضعیت بد صنف جایگاه داران توجهی نکردهاند.
وی افزود: هم اکنون هزینههای جایگاهها نیز به جهت رعایت موارد بهداشتی تا ۳۰ درصد افزایش یافته است و هیچ کمکی برای تهیه اقلام به جایگاهها نشده است و فقط در رسانهها جایگاهها را جزو اماکن پرتردد معرفی کردهاند.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآوردههای نفتی سراسر کشور گفت: در حال تهیه آمار هستیم که ببینیم چند نفر از جایگاه داران و کارکنان مان را از دست دادیم و چند نفر مبتلا به کرونا شدهاند. بسیار صبوری کردهایم ولی انتظارات معقول صنفی ما در این شرایط برآورده نشده و اعتراض فراوان جایگاه داران سراسر کشور را در پی داشته است. جلساتی با استانها مبنی بر تعطیلی نصف سکوهای جایگاهها داشتهایم و بدنبال معرفی کارگران جهت دریافت بیمه بیکاری هستیم، این روش تنها راهی است که برای ما مانده است.
وی تاکید کرد: اوایل هفته پیشرو تمام تلاشمان را میکنیم تا مسوولان برای جایگاهها بسته حمایتی قرار دهند و قبل از پایان سال درخواست هایمان را به دولت ارائه کردیم و معتقدیم منابع مالی برای بسته حمایتی با توجه به قانون بودجه وجود دارد و از بانک مرکزی و امور مالیاتی میخواهیم جایگاهها را هم مشمول طرحهای خود کنند.
رییس انجمن جایگاهداران کل کشور ادامه داد: از زمان افزایش قیمت سوخت تا ۴۰ درصد کاهش فروش داشتیم و با شیوع کرونا این وضعیت بدتر شده و تا ۷۰درصد کاهش فروش داریم و این در حالی است که اقلام جایگاهی ۴۰۰ درصد گرانتر شدهاند، ولی توجهی به خواستههای این صنف نشده است، اینکه هر تغییر و تحولی ابتدا به صنف جایگاهداران ضربه میزند و این صنف باید بی چون و چرا اوامر را اطاعت کنند و مسوولان هم به مشکلات آنها بی توجه باشند، منصفانه نیست.
وی همچنین گفت: معتقدیم جایگاهها بیشترین آسیب را از کرونا متحمل شدند و باز بودن این اماکن دلیل بر عدم زیان دهی آنها نیست. درصورتیکه رایزنیها با دولت در اوایل هفته نتیجه بخش نباشد چارهای جز تعطیلی نداریم و این اقدام صرفا در مرحله اول خواهد بود که با ادامه روند موجود مرحله دوم را اجرا میکنیم. تمام تلاش خود را برای اینکه خدمات توزیع سوخت قطع نشود، به کار میگیریم و با توجه به کاهش تا ۷۰درصدی مراجعه به جایگاهها مشکلی پیش نخواهد آمد. ما شرمنده کارکنانمان هستیم و چارهای جز معرفی ایشان برای دریافت بیمه بیکاری نداریم. طرح نجات احتمالا در مرحله اول تا پانزدهم اردیبهشت ادامه مییابد.