تاریخ: ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۱۹
بازدید: ۲۰۵
کد خبر: ۹۳۹۳۱
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل فولاد کویر:

افزایش ۳۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید مجتمع فولاد کویر در سال ۱۳۹۹/ صادرات فولاد کویر در شرایط تحریم دوبرابر شد

می متالز - مدیرعامل مجتمع فولاد کویر با تشریح دستاوردهای اقتصادی این مجتمع در سال رونق تولید از افزایش ۳۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید این مجتمع در سال «جهش تولید» خبر داد.
افزایش ۳۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید مجتمع فولاد کویر در سال ۱۳۹۹/ صادرات فولاد کویر در شرایط تحریم دوبرابر شد

به گزارش می متالز، احمد خوروش با اشاره به تحقق مطلوب شعار رونق تولید در سال ۱۳۹۸ در این مجتمع اظهار داشت: فولاد کویر در سال ۱۳۹۸ موفق شد به رتبه‌ها و رکوردهای مطلوبی در حوزه تولید، صادرات و فروش، ورود به بورس، افزایش ارزش سهام، صادرکننده نمونه و قرار گرفتن در لیست ۱۰۰ شرکت برتر کشور دست یابد.

وی افزود: صادرات مجتمع فولاد کویر در نیمه نخست سال ۹۸ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۸۶ درصد از نظر ریالی و ۹۲ درصد از لحاظ وزنی افزایش داشت و در این بازه زمانی افزون بر ۱۳۰ میلیون دلار محصولات مجتمع فولاد کویر به مقصد کشورهای دیگر صادر شد که به نوبه خود رکوردی قابل ملاحظه و مطلوب تلقی می‌شود.

مدیرعامل مجتمع فولاد کویر با بیان اینکه این مجتمع در شرایط تحریمی صنعت فولاد توانست صادرات خود را به دو برابر افزایش دهد، گفت: نگاه توسعه محورانه و دانش‌بنیان، رویکردی نهادینه در مجتمع فولاد کویر است و در این راستا در سال گذشته فعالیت‌های مرتبط با توسعه زنجیره تولید شرکت و همچنین اتصال مجتمع به خطوط ریلی کشور دنبال شد که این اقدامات در سال جدید  نیز طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دنبال می‌شود.

خوروش به قرار گرفتن مجتمع فولاد کویر در لیست ۱۰۰ شرکت برتر کشور در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: این مجتمع در بیست و دومین دوره همایش شرکت‌های برتر ایران که به همت سازمان مدیریت صنعتی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد توانست در ارزیابی هیات داوران از میان ۵۰۰ شرکت راه یافته به این همایش، با کسب رتبه ۷۵ صاحب این عنوان شود.

وی با اشاره به عرضه اولیه سهام این مجتمع در مهرماه سال ۹۸ در تابلوی اصلی بورس کشور اظهار داشت: گسترش ظرفیت‌های این شرکت ما را بر آن داشت که با تغییر وضعیت از سهامی خاص به سهامی عام، زمینه را برای گسترش و عرضه سهام فولاد کویر به عموم مردم فراهم کنیم که خوشبختانه از زمان عرضه اولیه سهام مجتمع تقاضای خرید سهام روند رو به افزایشی را طی کرد و موجب شد که ارزش این سهام رشد قابل ملاحظه‌ای را به ثبت برساند.

 

برنامه‌های فولاد کویر در سال ۹۹

مدیر عامل مجتمع فولاد کویر با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید اظهار داشت: نامگذاری سال ۹۹ به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری انگیزه این مجتمع برای افزایش ظرفیت تولید با هدف تامین بهتر نیاز بازارهای داخلی و همچنین صنایع وابسته را مضاعف کرد و با تصمیم اعضای هیات مدیره مجتمع مقرر شد ظرفیت تولید این مجتمع در سال ۱۳۹۹ به میزان ۳۰۰ هزار تن افزایش یابد.

خوروش ابراز امیدواری کرد: این افزایش تولید علاوه بر محقق ساختن شعار سال، زمینه اشتغالزایی بیشتر در صنایع فولادی و همچنین ارزآوری برای کشور را فراهم کند.

وی این مجتمع را پیشرو در پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: فولاد کویر بزرگترین تولیدکننده میلگرد شاخه و کلاف در کشور است که در حال حاضر ۱۰ درصد از میلگرد ساختمانی کشور را تامین می‌کند و محصولات تولیدی این شرکت علاوه بر رفع نیازهای مستقیم میلگرد شاخه کشور، نیازهای صنایع وابسته به کلاف‌های فولادی را نیز تامین کرده و زمینه‌ساز افزایش تولیدات صنایع پایین دستی فولاد است.

وی تاکید کرد: صنعت فولاد بعنوان صنعت مادر و اساسی در کشور، اهمیت بسزایی در بهبود شاخص‌های تولید و افزایش قاب‌ توجه تولید محصولات پایین دستی وابسته به فولاد داراست.

خوروش با بیان اینکه تولید محصولات صنعتی مورد مصرف در صنایع پایین دستی از سال ۱۳۹۳ در این مجتمع آغاز شده است، تصریح کرد:  این مجتمع در سال ۱۳۹۵ با تکیه بر توان متخصصان داخلی و کارکنان تلاشگر خود موفق شد بالاترین میزان تولید میلگرد شاخه و کلاف به میزان۹۴۰ هزار تن در سال را به ثبت برساند.

مجتمع فولاد کویر با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار تن فولاد در سال ۱۳۸۶ راه اندازی شد و با فعالیت خط دوم به ظرفیت اسمی ۹۰۰ هزار تن در سال رسید.

منبع: چیلان
عناوین برگزیده