تاریخ: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۰۱
بازدید: ۱۵۳
کد خبر: ۹۴۶۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ویروس کرونا و بحران بیکاری، گریبان اقتصاد را گرفت

می متالز - وال استریت در هفته منتهی به سوم آپریل با فراز و نشیب های بسیار زیادی رو به رو شد از پاندمیک شدن ویروس کرونا گرفته تا تغییر در شاخص های اقتصادی تأثیرگذار، مولفه هایی که بازار سهام این کشور را با روند نوسانی همراه کرد.
ویروس کرونا و بحران بیکاری، گریبان اقتصاد را گرفت

به گزارش می متالز، تراژدی پاندمیک شدن ویروس کرونا و ازدیاد تعداد تلفات این ویروس در وال استریت موجب افت شاخص ها در هفته گذشته شد در حالی که، شاخص اس اند پی در هفت روز کاری گذشته با افت ۳۴ درصدی نسبت به نقطه اوج گذشته خود رو به رو شد.

کیت لرنر، تحلیل گر ارشد بازار در موسسه خدمات مشاور مالی سان تراست در این خصوص اظهار داشت: بیشترین ترس موجود در بازار این است که در اواسط ماه مارچ، موج تشکیل صف های فروش در وال استریت ایجاد می شود و بازار پس از پشت سر گذاشتن روزهای بسیار سخت کرونا، باید مجددا ضعیف شود.

از سوی دیگر، دخالت بانک مرکزی در بازار با هدف حمایت از تامین نقدینگی و حمایت از بازار سهام در چارچوب برنامه تسهیل سیاست های پولی است که طی آن، فدرال رزرو اقدام به خرید اوراق قرضه دولت از بانک ها و افراد حقیقی و حقوقی می کند که ضمن تامین نقدینگی بازار، به کاهش نرخ اوراق دولت نیز کمک می کند.

به علاوه در این برنامه تسهیل سیاست های پولی، اوراق کم ریسک شرکت ها و بانک ها هم در فهرست خرید خواهد بود و تسهیلات با نرخ پایین به بانک ها تزریق می شود که نهایتا با کاهش نرخ بهره برای مصرف کننده نهایی، عامل تحریک تقاضا و رشد اقتصادی خواهد بود.

این در حالی است که، افراد بیکار آمریکا در هفته گذشته که تقاضای بیمه بیکاری خود را ارسال کرده اند بالغ بر ۶.۶ میلیون نفر بوده است که این رقم در واقع فراتر از انتظار بیکاری ۳.۵ میلیون نفری در این کشور بوده است.

بحران بیکاری به وجود آمده در این کشور به معنای از بین رفتن تمامی تلاش های این کشور برای عبور از بحران بیکاری از سال ۲۰۰۸  میلادی تا کنون بوده است و می تواند اثرات وخیمی بر اقتصاد آمریکا داشته باشد.

بر اساس آمار منتشر شده از موسسه KPMG نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در آمریکا شغل خود را به دلیل ویروس کرونا از دست خواهند داد.

عناوین برگزیده