تاریخ: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۳۵
بازدید: ۳۱۶
کد خبر: ۹۶۰۰۴
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو تشریح کرد:

3 گام اساسی ایمیدرو در بخش آموزش، پژوهش و فناوری طی سال 98

می متالز - مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو 3 گام مهم این سازمان را در بخش آموزش، پژوهش و فناوری طی سال 98 تشریح کرد که شامل سه گام اساسی می شود.
3 گام اساسی ایمیدرو در بخش آموزش، پژوهش و فناوری طی سال 98

به گزارش می متالز، غلامرضا ملاطاهری با اشاره به تداوم حمایت ایمیدرو از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های مرتبط با معدن و صنایع معدنی اظهار داشت: این سازمان با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری، (صندوق نوآوری و شکوفایی) و دانشگاه تهران، جشنواره ایده های ارزش آفرین (اینوماین2) را در بهمن 98 برگزار کرد.

وی افزود: در جشنواره اینوماین 2، بیش از 130 ایده ارائه شد و حدود 300 شرکت برای ارائه توانمندی ها ثبت نام کردند که نزدیک به 3 برابر شرکت کنندگان سال 97 بود. در این جشنواره، 10 ایده برتر این حوزه برای حمایت، انتخاب شدند.

مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو گفت: عملیات اجرایی مرکز نوآوری و توسعه کسب و کار در حوزه معادن و صنایع معدنی با مشارکت دانشگاه ‏های صنعتی شریف، امیر کبیر و تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال 99 به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: با احداث این مرکز، بستر مورد نیاز توسعه ایده های دانشی و فناوری نوین در بخش معدن و صنایع معدنی فراهم شد.

 

بهره برداری از پایلوت عناصر نادر خاکی

ملاطاهری با اشاره به افتتاح نخستین پایلوت تولید عناصر نادر خاکی در بهمن 98 با حضور معاون علمی رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت، بیان داشت: این پایلوت با استفاده از دانش متخصصان داخلی راه ‏اندازی شده که انعطاف پذیری بالایی در استحصال عناصر استراتژیک با عیارهای مختلف را دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پایلوت عناصر نادر خاکی از روش های مختلف فرآوری از جمله روش های فیزیکی و هیدرومتالورژی استفاده شده، امکان حذف همه ناخالصی ها را دارد. راه اندازی این پایلوت،‌ به کامل شدن زنجیره دانش استحصال مواد معدنی و استراتژیک از جمله عناصر نادر و کمیاب، آهن و تیتان کمک شایانی می کند.

 

رشد 100 درصدی بودجه بخش آموزش و رشد 50 درصدی بخش پژوهش

مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: این سازمان طبق تفاهم‏نامه های امضا شده، با 11 دانشگاه و مراکز علمی در حال همکاری است و 20 پروژه تقاضا محور بخش صنعت را در حال اجرا دارد.

وی افزود: همچنین ایمیدرو از 194 پایان نامه بخش معدن و صنایع معدنی حمایت کرده است. بودجه حوزه پژوهش، رشد 50 درصدی و بودجه بخش آموزش، رشد 100درصدی در مقایسه با سال 97 داشته است.

 

کمک به بومی سازی بخش معدن و صنایع معدنی

ملاطاهری اذعان کرد: ایمیدرو از ایجاد "صندوق پژوهش و فناوری فولاد" که با مشارکت صندوق فناوری و شکوفایی (معاونت فناوری ریاست جمهوری) و شرکت‏ های بزرگ فولادی و انجمن آهن و فولاد ایران در حال تاسیس است، حمایت کرده و موضوع در حال عملیاتی شدن است.

وی افزود: میزان کل سرمایه این صندوق، 100 میلیارد تومان برآورده شده که صندوق فناوری و شکوفایی معادل 9 برابر آن را تسهیلات و خط اعتباری ارائه می کند.

 

برگزاری نمایشگاه بومی سازی در استان ها

مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو، بومی سازی بخش معدن و صنایع معدنی را به عنوان یکی از استراتژی های این سازمان برشمرد و گفت: برای این منظور و با هدف حمایت از سازندگان داخلی، نمایشگاه های متعدد بومی سازی در استان‏ های دارای معادن و صنایع معدنی بزرگ، برگزار شده است.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت