به گزارش می متالز، طبیعتا زمانی که از نوسان صحبت می کنیم منظور حرکت در شیب ثابت نیست و تغییر شرایط و تغییر بازده در هر صنف و صنعتی مستقیما بر روی ارزش سهام شرکتهای مربوط به آن صنف و صنعت تاثیر می گذارد و علاوه بر آن تغییرات اقتصاد داخلی و روابط بین المللی در بروز این نوسانات بی تاثیر نخواهد بود.
اما سخن در این است که آیا بازار سهام ما یک بازار ضعیف و آسیب پذیر است یا دارای قوام و شخصیت مستحکمی است که به پالسهای درون زا و برون زا عکس العمل علمی و منطقی نشان می دهد.
بی تردید ناکارآمدی و بازارسازیهای دستوری 2 دولت نهم و دهم، لطماتی به بورس سهام وارد کرده است که در طی 4 سال اخیر و با اصلاح مدیریت بازار سرمایه تا حدود زیادی ترمیم یافته است و از هویت و شخصیت لرزان 62 هزار واحدی شاخص کل فاصله معنا داری گرفته است .
بازار امروز سهام بازاری توسعه یافته و با ظرفیتهای جدیدی است که درارتفاع بالای 90 هزار واحدی شاخص کل به عناصری مجهز شده است که ازشرایط لرزان و کم روحیه قبل از برجام برخوردار نیست و دردو هفته گذشته و درکوران حوادث داخلی و بلوفهای ترامپی نشان داد که اساسا بازار سهام ما عاقل تر و تحلیلگر شده و تعامل بین معامله گران حقیقی و حقوقی یک بازار با شخصیتی را به نمایش گذاشته است .
در اینجا به یک فراز جدید مدیریتی باید اشاره کرد که می تواند در ادامه راه عنصر اعتماد بین سیاست گذاران و مجریان بازار تقویت نماید و در دستیابی به جایگاه واقعی بورس در اقتصاد کلان کشور کمک کند .
خوش قولی وخوش عهدی مدیران بورسی در بستن و بازکردن نمادها در زمانهای تعهد شده از جمله اتفاقاتی است که درعین سادگی بسیار بزرگ و نشاط افزا در بازار سرمایه است .
وقتی نمادی در روز تعیین شده و بلکه در ساعت تعیین شده بازگشایی می شود ،این به معنی احترامی است که سازمان بورس به معامله گران سهام می گذارد و ارزشی است که برای سیاست گذاریهای خود قائل است که امید است با ادامه این رویه معامله گران سهام نگاهی صمیمی و پر اعتماد به مدیران بازار سرمایه داشته باشند .