احمد مرادعلیزاده اظهار کرد: وضعیت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خیلی خوب است اما چیزی که تا به حال مغفول بوده رابطه دو طرفه صنعت مس و دانشگاه بوده که می تواند برقرار شود.
وی افزود: این رابطه در درمان منطقه، بهداشت و درمان صنعت مس و اثرات محیط زیست و مسائل و خدمات اجتماعی در منطقه میتواند تاثیر بلندمدت بگذارد.
وی با بیان این که برای خرید دستگاه آنژیوگرافی به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان حتماً کمک میکنیم، ادامه داد: در سایر مسائل دیگر در قالب سرویس خدمات درازمدت به مرور طوری کمک می کنیم که اثرات خوب و مثبتی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در خصوص وضعیت آلایندگی و احداث کارخانه های اسید اظهار کرد: ظرف سه سال گذشته و همینطور از سنوات قبل از آن، سرمایه گذاری و کارهایی شده که میزان غبار و گازهایی که در منطقه آلاینده است، الان به حد استانداردهای بینالمللی رسیده است.
مرادعلیزاده تصریح کرد: آن چیزی که اصل مسأله را حل می کند ایجاد کارخانجات اسید است. ایجاد کارخانه های اسید در سرچشمه و خاتون آباد است که در خاتون آباد حدود ۱۶ درصد و در سرچشمه بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد و کار با سرعت پیش می رود.