به گزارش می متالز، در این دوره امتیاز هیچ یک از شرکت کنندگان به حد نصاب دریافت تندیس طلایی نرسید.
تندیس های نقرهای اعطا شده در سه سطح یک ستاره، دو ستاره و سه ستاره، جمعاً برابر با 14 تندیس و تندیسهای برنزی اعلام شده نیز در سه سطح مذکور، جمعاً برابر با 8 تندیس بود همچنین در 6 موضوع نیز برای حاضران در فرآیند تقدیرنامه صادر شد.
در این دوره، تعداد پروژه های مستقل معرفی شده مدیریت مصرف انرژی 11 مورد بود که نشان از توجه جدی این شرکت ها به موضوع کاهش مصرف دارد. علاوه بر این، از بین مدیران انرژی حاضر در این جایزه 4 مدیر به عنوان مدیر برتر انرژی معرفی شدند.
فرآیند ارزیابی متقاضیان ششمین دوره این جایزه در طی سال 1399 انجام و برندگان آن در سال 1400 معرفی خواهند گردید.
بر اساس برنامه ریزی انجام شده الگوی جایزه در سال جاری بر اساس تجربیات کسب شده طی دوره 5 ساله برگزاری جایزه، تغییر خواهد نمود و ارزیابی ها با مدل جدید 1400 انجام خواهد پذیرفت.
در این دوره تعداد 17 شرکت، نهاد و سازمان به مرحله نهایی رسیدند و در 28 عنوان مختلف در حوزه های مشخص شده در الگوی ارزیابی جایزه ملی مدیریت انرژی به رقابت پرداختند.
از جمله اتفاقات قابل ملاحظه در این دوره حضور سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در فرایند ارزیابی بود. حضور این سازمان علاوه بر اجرای یک پروژه مشخص و کاهش مصرف، نشان دهنده توسعه مفهوم مدیریت انرژی است.
از سوی دیگر شهرداری اصفهان به عنوان اولین شهرداری در کشور نیز در این دوره حضور داشت که نشان دهنده اهمیت مدیریت انرژی در سطح نهادهای تأثیر گذار جامعه است.
طیف شرکت کنندگان در این دوره بسیار وسیع بود و شرکت هایی در زمینه های مختلف مانند، تولید کنند مواد پتروشیمی، کاشی و سرامیک، سیمان، فولاد، لاستیک، چوب و قند و شکر و همچنین پالایشگاهها و کارخانه های سیمان حضور داشتند.