به گزارش می متالز، آنها که جشنواره تضعیف پول ملی را در سالهای 89 تا 92 به خاطر دارند باز هم به خاطر دارند که در آن ایام «محمود بهمنی» رییس کل بانک مرکزی اظهارات اسف باری را مطرح میکرد و شاهد بودند که مصاحبهها و اظهارات چند بار در هفته بهمنی یکی از بی تاثیرترین گفتمانهای روسای بانک مرکزی ایران به شمار می رود. اظهارات چند ماه اخیر سیف و مدیرانش در خصوص نوسانات دوره ای نرخ ارز که متاسفانه به آقای رییس جمهور هم القا شده و بدون کمترین اسناد علمی محاسباتی بیان می شود، بیشتر جنبه خرافه پردازی و نام گذاری ایام خوش یمن و بد یمن را در ذهن تداعی می کند.
سوال این است که در آذر و دی ماه چه اتفاقی می افتد که هر سال ارزها گران می شود و یا به تعبیر درست تر پول ملی ضعیف می شود. براساس کدام بررسیهای علمی و شناسایی عوامل این موضوع اتفاق می افتد و براساس کدام منطق علمی در بهمن و اسفند ماه قرار است دلار ارزان شود ؟
ما که قبلا در خصوص شادی فوق ترامپ سوداگران ارز و صادراتچیهای سوداگر و همپالگیهایشان هشدار داده بودیم ، اما فقط ما را نصیحت کردید و اقدامی صورت نگرفت. موضوع این نیست که ممکن است در بهمن و اسفند دلار ارزان شود و سال آینده هم در آذر و دی روند صعودی داشته باشد.
موضوع این است که چرا این اتفاق می افتد، آیا مطالعه ای در مورد رفتار شناسی سوداگران ارز دارید که به بهانههای واهی در هر پاییز به دلار گران دامن می زنند؟
آیا تحلیل مناسبی دارید از همراهی و یا حداقل وادادگی تصمیم گیرانتان در مقابل مافیای ارزی در زمانهایی که سوداگران اراده میکنند؟
آقای سیف در اقتصاد و علوم پولی و بانکی روزهای خوش یمن و بدیمن نداریم، دلایل علمی بیان کنید.