تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۵۰
بازدید: ۱۳۶
کد خبر: ۹۹۱۰۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

سرمایه‌گذاری ۲۱ هزار میلیارد ریالی در پنج پروژه فولادی

می متالز - بر اساس جداول آماری منتشر شده از سوی وزارت صمت، پنج پروژه فولادی با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲۱ هزار و ۳۹۲.۶ میلیارد ریال طی 11 ماه سال 98 در کشور اجرا شده که شامل یک طرح ایجادی و چهار پروژه توسعه‌ای است و از مجموع آن‌ها دو طرح در استان اصفهان اجرا و در استان‌های لرستان، فارس و خوزستان هر کدام یک طرح راه‌اندازی شد.
سرمایه‌گذاری ۲۱ هزار میلیارد ریالی در پنج پروژه فولادی

به گزارش می متالز، آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که در ۱۱ ماه سال گذشته، پنج پروژه فولادی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۱ هزار و ۳۹۲.۶ میلیارد ریال راه‌اندازی شد که چهار پروژه به شکل توسعه‌ای اجرا شد.

همچنین این طرح‌ها با اولویت در زمینه لوله و پروفیل، انواع مقاطع فولادی، واحد احیای مستقیم و شمش فولادی، امکان اشتغال نزدیک به یک هزار نفر با اولویت نیروهای بومی را فراهم ساخته است.

 ایران در بین فولادسازان جهان اکنون رتبه دهم را به خود اختصاص داده است و با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن در افق ۱۴۰۴، انتظار می‌رود جایگاه هفتم دنیا را در این بخش کسب کند.

 پیش‌بینی شده که امسال با دستیابی به ظرفیت ۴۰ میلیون تن فولادسازی بیش از ۳۰ میلیون تن شمش فولادی در کشور تولید شود.

 بر اساس نقشه راه معدن برای سال ۱۳۹۸، تولید ۳۱ میلیون تن شمش فولادی پیش‌بینی شده بود که آمار ۱۱ ماهه تولید نزدیک به ۲۵ میلیون تن ثبت شده است.

 وزارت صنعت، معدن و تجارت در جداول آماری منتشر شده خود از طرح‌های یاد شده در شمار مهم‌ترین پروژه‌های راه‌اندازی شده نام برده و کارخانه فولاد پارس هفت تپه خوزستان که طرح احداثی معرفی شده با بهره‌گیری از منبع پنج میلیون یورویی صندوق توسعه ملی و ۲۴۵.۱ میلیارد ریال اعتبار ریالی است، در فاز نخست سالانه ۱۰۰ هزار تن شمش فولادی تولید خواهد کرد.

 همچنین کارخانه لوله و پروفیل در شهرضا اصفهان ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ هزارتنی دارد و مجتمع فولاد خرم آباد (لرستان)، انواع مقاطع فولادی را روانه بازار می‌سازد که ظرفیت اسمی ۸۰ هزارتنی و حقیقی ۷۵ هزار تنی دارد.

 بر اساس گزارشی از ایرنا، ذوب آهن پاسارگاد (فارس) نخستین واحد مگامدول تولید آهن اسفنجیپ، مهر ماه سال ۹۸ راه‌اندازی شد و واحدهای دوم و سوم آن هم هر یک با ظرفیت ۱.۸ میلیون تن در سال تا پایان سال ۱۴۰۱ وارد مدار می‌شود و واحد فولاد اصفهان در زمینه مقاطع فولادی هم در قالب طرح توسعه‌ای راه‌اندازی شد.

عناوین برگزیده