به گزارش می متالز، منوچهر توسطی در نخستین جلسه میز صادراتی آلومینیوم اظهار داشت: خواسته اولیه میز آلومینیوم که گردهمایی صاحب نظران بوده اکنون فراهم شده است، همیشه هدف قانونگذار و دولت از اجرای چنین برنامههایی تلاش برای این است که در حوزه مزیتهای کالایی در کشور بتواند رونق ایجاد کند و قدرت رقابت را در تولیدکنندگان فراهم کند.
وی افزود: اما بنابر عواملی این اتفاق نمیافتد که در اینجا دو نقص به نظر میرسد که یکی نبود همگرایی، وحدت و همکاری است که باید بین بخش خصوصی برای رسیدن به خواستههای آنها باشد و دیگری اینکه در بخش دولتی و اجرا هم آن طور که باید شرایط فراهم نمیشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی اراک تصریح کرد: بحث آلومینیوم مزیت استان مرکزی است و حدود ۵۰ سال است که کارخانه آلومینیوم در این استان فعال است، امروز باید شرکت ایرالکو در استان یکی از تامینکنندگان، تولیدکنندگان و صاحب نامان صنعت آلومینیوم در دنیا باشد.
توسطی بیان کرد: تغییر مدیریتهای زود به زود این کارخانه لطمههای بسیاری را به آن میزند که نمیتواند سیاستهای واحدی را به اجرا بگذارد که اگر قرار است همه نقصها مطرح شود در حوزه آلومینیوم استان باید این موضوع هم مطرح شود.
وی ادامه داد: امروز براساس دستورالعمل میز تخصصی این امکان را فراهم کردند که مرکزیت تصمیمگیری و سیاستگذاری در بحث آلومینیوم را که فکر میکنم به واسطه ایرالکو در استان است به استان مرکزی دهند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع دستی و کشاورزی اراک عنوان کرد: تلاش برای همگرایی و ایجاد سینرجی و همافزایی در تجارب خیلی اهمیت دارد زیرا زمینه و بستر فراهم شده و باید از آن استفاده کرد، باید تلاش کنیم که آلومینیوم را خام نفروشیم که بزرگترین مشکل ماست.
توسطی اضافه کرد: ۵۰ درصد آنچه را که صادر کردیم وارد کردیم، تاکید دارم که فعالان این عرصه یک هسته مرکزی را تشکیل دهند و سایر فعالان را هم جمع کنند و نکاتی را که مد نظر دولت و صادرات است را بدهد و تحولی را در صنعت آلومینیوم ایجاد کند.
وی افزود: اتاق بازرگانی بهعنوان یک تشکل بزرگ در استان آماده حمایت از صنعت آلومینیوم است.