تاریخ: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۰۷
بازدید: ۱۹۹
کد خبر: ۱۰۱۱۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

فعالیت واحد‌های صنفی فقط با اخذ مجوز از سامانه سلامت مجاز است

می متالز - اداره صنعت، معدن و تجارت اندیکا اعلام کرد: فعالیت واحد‌های صنفی فقط با اخذ مجوز از سامانه سلامت مجاز است.
فعالیت واحد‌های صنفی فقط با اخذ مجوز از سامانه سلامت مجاز است

به گزارش می متالز، اداره صنعت، معدن و تجارت اندیکا اعلام کرد: بدینوسیله به اطلاع کلیه اصناف و بازاریان می‌رساند فعالیت واحد‌های صنفی فقط با اخذ مجوز از سامانه سلامت مجاز است.

ضرورت دارد با عنایت به تمدید زمان ثبت نام هرچه سریعتر نهایتا تا تاریخ ۵ اردیبهشت با مراجعه به کافی نت‌های سطح شهرستان نسبت به ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir اقدام و پرینت ثبت نام و مجوز لازم را در محل کسب خود نصب نمایند در غیر اینصورت براساس تصمیم قرارگاه مبارزه با کرونا واحد صنفی مربوطه تعطیل خواهد شد.

از همه‌ی متصدیان درخواست می‌شود با توجه به اهمیت موضوع ثبت نام خود را به روز‌های پایانی موکول نکنند و هرچه سریعتر اقدام نمایند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم