تاریخ: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۷:۲۸
بازدید: ۱۰۲۰
کد خبر: ۱۰۳۰۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
با حضور رییس جمهور انجام شد؛

بهره برداری از خط 7 تولید کنسانتره شرکت گل‌گهر سیرجان

می متالز - با حضور رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت خط 7 کنسانتره شرکت گل‌گهر سیرجان مورد بهره برداری قرار گرفت.
بهره برداری از خط 7 تولید کنسانتره شرکت گل‌گهر سیرجان

به گزارش می متالز، در جریان سفر رییس جمهور به شهرستان سیرجان، خط 7 تولید کنستانتره آهن شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با ظرفیت اسمی 2 میلیون تن افتتاح شد.

طرح کنستانتره خط 7 شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با حجم سرمایه گذاری بالغ بر 70 میلیارد تومان و 49 میلیون یورو با ظرفیت اشتغال 700 نفری به بهره برداری رسید.

گفتنی است که مجموع سرمایه گذاری پروژه های قابل افتتاح شرکت صنعتی معدنی گل کهر در سفر رییس جمهوری با احتساب ٢٠ درصد هزینه های زیر ساخت بالغ بر ٥٥٢٠ میلیارد ریال و ٤٧٠ میلیون یورو است.

منبع: شاتا
عناوین برگزیده
تعریف تاب‌آوری در دنیا این است که حداکثر بهره‌وری را در تمام متغیر‌ها و عوامل تولید داشته باشیم/ در دنیا سرمایه‌گذاری‌ها به سمت صنعتی می‌رود که مساله پسماند و هدررفت کم‌تری داشته باشد/ در آینده روند اضافه ظرفیت صنعت فولاد ایران را تهدید می‌کند
«هومن فرزامی» آینده‌پژوه و مدیر نوآوری و توسعه پایدار شرکت نوآفرینان اکسیر:
پرطرفدارترین عناوین