تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۱۵
بازدید: ۴۰۵
کد خبر: ۱۰۳۷۷۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

هفتمین هفته متوالی کاهش موجودی مس

می متالز - با وجود افزایش موجودی مس استان گوانگ‌دونگ، موجودی مس در حوزه‌های اصلی مصرف مس چین در طول تعطیلات روز کارگر کاهش داشت.
هفتمین هفته متوالی کاهش موجودی مس

به گزارش می متالز، در تعطیلات روز کارگر، موجودی مس در حوزه‌های اصلی مصرف در چین کاهش داشت؛ این در حالی است که موجودی استان گوانگ‌دونگ رو به افزایش بود.

داده‌ها نشان می‌دهد که موجودی کاتد مس در استان‌های شانگهای، گوانگ‌دونگ و جیانگسو و همچنین موجودی انبارهای رسمی بورس آتی شانگهای در روز ۶ مِی با حدود ۳ هزار و ۴۰۰ تن کاهش نسبت به ۳۰ آوریل به ۳۰۵ هزار و ۵۰۰ تن رسید. به این ترتیب، روند نزولی موجودی مس هفتمین هفته متوالی را پشت سر گذاشت.

سهم عمده کاهش موجودی به استان‌های شانگهای و جیانگسو مربوط می‌شود، در حالی که موجودی استان گوانگ‌دونگ در همین مدت با حدود یک هزار و ۳۰۰ تن افزایش به ۴۰ هزار و ۲۰۰ تن رسید.

کل موجودی نسبت به ۲۳ ژانویه که آخرین روز معاملاتی قبل از تعطیلات سال نوی چین بود، حدود ۹۰ هزار و ۵۰۰ تن افزایش داشته است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم