تاریخ: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۰۵
بازدید: ۲۳۵
کد خبر: ۱۰۴۸۹۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

احراز هویت غیرحضوری از هفته آینده عملی می‌شود

می متالز - مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: با انجام آخرین آزمایش‌ها، احراز هویت غیرحضوری متقاضیان دریافت کد بورسی از هفته آینده فراهم می‌شود.
احراز هویت غیرحضوری از هفته آینده عملی می‌شود

به گزارش می متالز، حسین فهیمی درباره احراز هویت غیرحضوری که قرار بود از این هفته عملی شود، گفت: باتوجه به دریافت همه تاییدیه‌های مراجع نظارتی این رویه به صورت آزمایشی در سامانه سجام (sejam.ir) انجام می‌شود ولی به اعلام عمومی نرسیده است.

وی افزود: بنابراین انتظار می‌رود با انجام آخرین بررسی‌ها، از هفته آینده امکان احراز هویت غیرحضوری متقاضیان فعالیت در بازار سرمایه فراهم شود.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم