تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۰۳
بازدید: ۳۶۴
کد خبر: ۱۰۹۰۲۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
سرپرست سازمان صمت سیستان و بلوچستان اعلام کرد:

معدن یکی از نقاط قوت استان سیستان و بلوچستان/ فعالسازی و ایجاد 10 معدن و واحد فرآوری برنامه های سال جهش تولید

می متالز - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از نقاط قوت استان معادن می باشند که در کوتاه مدت می تواند باعث توسعه استان شود.
معدن یکی از نقاط قوت استان سیستان و بلوچستان/ فعالسازی و ایجاد 10 معدن و واحد فرآوری برنامه های سال جهش تولید

به گزارش می متالز، محمودرضا رحمتیان در جلسه با سید رضا عظیمیان «مدیر اجرایی طرح معادن کوچک مقیاس وزارت صمت» که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، بیان کرد: یکی از نقاط قوت استان، معادن می باشد که در کوتاه مدت می تواند باعث توسعه استان شود و از انجایی که افزایش تولید شاخص تحقق شعار اقتصاد مقاومتی است، پیش بینی می شود با فعال سازی و توسعه صد در صد معادن غیر فعال و قابل توسعه استان به افزایش تولید چشمگیر در سال دست یابیم.

وی به معادن کوچک مقیاس اشاره کرد و افزود: هدف از طرح احیاء، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس جمع آوری اطلاعات، شناسایی و دسته بندی معادن غیر فعال، زیر ظرفیت و قابل توسعه در استان، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای احیاء و فعالسازی، شناسایی فرصت های کوچک معدنی برای سرمایه گذاران و استفاده از پتانسیل معادن کوچک مقیاس، افزایش تولیدات معدنی و توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کمر توسعه یافته می باشد .

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اولویت های ما در این طرح با مواد معدنی مورد نیاز و پرفروش در بازار است که مواد فلزی از جمله آهن، مس، سرب، روی و کرومیت و طلا و غیر فلزی از جمله زغالسنگ، فلورین و سنگ های تزئینی و مواد ساختمانی می باشد.

رحمتیان نبود زیر ساخت مناسب بویژه راه دسترسی را از جمله کمبودها در برخی از معادن استان عنوان کرد و گفت: متاسفانه در زیر ساخت ها تا حدودی استان ضعیف است و می طلبد ایمیدرو و شرکت های بزرگ دولتی و خصوصی در این زمینه نیز ورود پیدا کنند و درآمدهای حاصل از حقوق دولتی در زمینه ایجاد زیرساختها در استان هزینه شود.

وی در ادامه به هدفگذاری در توسعه و احیاء معادن کوچک مقیاس در سال 99 اشاره و تصریح کرد: در برنامه سال 99 احیاء و فعالسازی 7 معدن غیرفعال و ایجاد 3 واحد فرآوری در برنامه وجود دارد که برای تحقق این مهم تمامی دستگاههای مرتبط باید تلاش نمایند تا با پایش و نظارت مستمر نتیجه حاصل گردد.

عناوین برگزیده