تاریخ: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۰۴
بازدید: ۳۷۷
کد خبر: ۱۰۹۳۹۶

تشکیل کمیته بررسی علل سانحه غرق شدن شناور باری بهبهان

می متالز - مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر از تشکیل کمیته بررسی علل سانحه غرق شدن شناور باری بهبهان در بندر خرمشهر خبر داد.
تشکیل کمیته بررسی علل سانحه غرق شدن شناور باری بهبهان

به گزارش می متالز، نورالله اسعدی اظهار کرد: عملیات جست‌وجوی دو سرنشین مفقود شده در حادثه غرق شدن شناور بهبهان همچنان توسط دو شناور "ناجی۴" و "ناجی۱۷" ادامه دارد اما هیچ اثری از آن‌ها نیست. این دو شناور در آب‌های عراق و در محل غرق شدن این شناور در خور عبدالله مشغول جست‌وجو هستند اما تاکنون موفق به یافتن اثری از مفقودین نشده‌اند.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر تصریح کرد: از کشتی‌ها و شناورهای عبوری از منطقه نیز خواسته شده که در صورت یافتن اثری از مفقودین، موضوع را به شناورهای جست‌وجوگر گزارش دهند.

اسعدی عنوان کرد: تا زمانی که امیدی به پیدا کردن این دو سرنشین مفقود شده داشته باشیم عملیات جست‌وجو را ادامه خواهیم داد.

وی با بیان اینکه کمیته بررسی علل سانحه غرق شدن این شناور در بندر خرمشهر تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: هنوز علت حادثه مشخص نشده است و بررسی‌ها در خصوص آن همچنان ادامه دارد.

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم