تاریخ: ۰۱ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۱:۲۷
بازدید: ۳۲۹
کد خبر: ۱۱۲۴۷۳
سرویس خبر : انرژی

یونیدو در حوزه آب و برق با وزارت نیرو همکاری می‌کند

می متالز - مشاور وزیر نیرو در امور بین‌الملل از آمادگی وزارت نیرو برای همکاری با یونیدو خبر داد.
یونیدو در حوزه آب و برق با وزارت نیرو همکاری می‌کند

به گزارش می متالز، محمدعلی فرحناکیان در دیدار با نماینده مقیم یونیدو (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) در ایران، ضمن برشمردن قابلیت‌‌های بخش برق و انرژی‌‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار کرد: ما برای همکاری با یونیدو در موضوعات مرتبط با مباحث آب و آبفا، برق و انرژی، محیط‌زیست، اقلیم، مدیریت ریسک، تاب‌‌آوری و... که آن سازمان در دستور کار خود دارد، آمادگی داشته و زمینه‌‌های متعدد و متنوع همکاری مثمرثمر که منجر به کسب نتایج ملموس و عملی شوند قابل طرح هستند.

حتی طرح‌‌های کلان منطقه‌‌ای در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز قابل طرح و اجرای مشترک هستند. در این نشست مریم جوان شهرکی، نماینده مقیم یونیدو در ایران گفت: سازمان توسعه صنعتی یکی از سازمان‌های ویژه ذیل سازمان ملل (UN) است که توان فنی اجرای پروژه، انتقال فناوری‌های مورد نیاز، ایجاد و تضمین فرصت‌‌های دسترسی به منابع بین‌‌المللی و... در کشور را داشته و یک سازمان توسعه‌ای است. جوان شهرکی اظهار کرد: در حال حاضر در ایران ۱۱ پروژه داریم که هشت مورد در دست اجرا و بقیه آنها در دست بررسی بوده و عمدتا روی اهداف شهر پایدار (sustainable cities) متمرکز هستند. وی گفت: پروژه خیلی بزرگی را با سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی در کشور از سال گذشته شروع کرده‌ایم که هدف آن ایجاد و بازسازی زیرساخت‌های حوزه آب، انرژی، برق و پسماند است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم