تاریخ: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۰:۲۳
بازدید: ۳۵۱
کد خبر: ۱۳۴۰۸۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

نشست نماینده کهگیلویه بزرگ و غریب‌پور برای بررسی معادن

می متالز - سید محمد موحد گفت: مشکلات پروژه فسفات قیام نیز در این جلسه بررسی شد که مقرر گردید با توجه به اینکه مشکل اصلی آن جاده دسترسی است، از اولویت‌های ایمیدرو در سال ۱۴۰۰ قرارگرفته و ان شاالله از سال آتی عملیات راهسازی این معدن مهم شروع می‌شود. موحد نبود جاده دسترسی مناسب را از علل عدم توجه سرمایه گذاران به این معدن دانست.
نشست نماینده کهگیلویه بزرگ و غریب‌پور برای بررسی معادن

به گزارش می متالز، جلسه بررسی مشکلات و موانع معادن و صنایع معدنی شهرستانهای کهگیلویه بزرگ با حضور حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ، غریب پور مدیرعامل ایمیدرو، سید حشمت الله صمیمی دوست معاون اقتصادی استاندار، سالار حسین پور مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان، عزیزی سرمایه‌گذار فسفات چرام و جمعی از کارشناسان وزارت صمت و ایمیدرو برگزار شد.
 
در این جلسه سید محمد موحد نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده گفت: پس از چندین دهه انتظار پروانه بهره‌برداری فسفات چرام به نام شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران که از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است صادر گردید.
وی افزود: به دلیل عدم صدور پروانه نمی‌شد کار خاصی بر روی این معدن صورت بگیرد و بحمدالله با صدور این پروانه پروژه وارد چرخه عملیاتی و اجرایی می‌شود.
 
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در این جلسه مقرر شد مشکلات گاز، آب و برق این معدن برطرف شود و به همین سبب برای بحث گازرسانی ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان به این معدن اختصاص داده شده است.
 
وی تصریح کرد: در بحث برق رسانی نیز مقرر شد ایمیدرو عملیات برق رسانی به این معدن را انجام دهد، و نیز در بحث آبرسانی نیز شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران متعهد گردیده آبرسانی به این معدن را به صورت ویژه انجام دهد.
 
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ بیان داشت: خوشبختانه با صدور این پروانه فسفات چرام حرکت رو به جلویی را خواهد داشت.
 
سید محمد موحد گفت: مشکلات پروژه فسفات قیام نیز در این جلسه بررسی شد که مقرر گردید با توجه به اینکه مشکل اصلی آن جاده دسترسی است، از اولویت‌های ایمیدرو در سال ۱۴۰۰ قرارگرفته و ان شاء الله از سال آتی عملیات راهسازی این معدن مهم شروع می‌شود. موحد نبود جاده دسترسی مناسب را از علل عدم توجه سرمایه گذاران به این معدن دانست.
 
وی بیان داشت: در مورد مشکل راه ارتباطی معدن آهک ماغر که در تنگه ماغر بطول 4 کیلومتر است ایمیدرو متعهد شد تا پایان آبان ماه کار مناقصه آن را انجام دهد و آذرماه عملیات اجرایی آن آغاز شود.
 موحد در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد: در همین جلسه مشکلات کارخانه آجر دهدشت بررسی و با رایزنی‌ها و همراهی معاون اقتصادی استاندار و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان موفق شدیم ۱۰ میلیارد تومان برای این کارخانه تسهیلات تصویب کنیم.
  نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های حجت الاسلام بزرگواری و  هاشمی پور نمایندگان پیشین بخاطر پیگیری و اقداماتشان در حوزه معادن با تشکر ویژه از غریب پور و مجموعه ایمیدرو، گفت: نقش عظیم جناب آقای غریب پور و مجموعه‌شان در حرکت رو به جلو معادن استان کهگیلویه و بویراحمد بر هیچ شخصی پوشیده نیست و اگر همکاری و پیگیری‌های دکتر کلانتری استاندار، دکتر صمیمی معاون اقتصادی استانداری و مهندس حسین پور مدیرکل صمت استان نبود این پیشرفت‌ها حاصل نمی‌شد به همین دلیل صمیمانه از این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنم.

عناوین برگزیده