تاریخ: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۴۰
بازدید: ۳۰۹
کد خبر: ۱۳۵۲۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

تهاتر بدهی‌های ذوب‌آهن اصفهان

می متالز - مدیر عامل ذوب آهن اصفهان در نامه‌ای موضوع تهاتر بدهی‌های این شرکت بابت خرید و بدهی مالیاتی شرکت زغال‌سنگ البرز شرقی را به سازمان بورس اطلاع داد.
تهاتر بدهی‌های ذوب‌آهن اصفهان

به گزارش می متالز، طی نامه‌ای احمد صادقی از تهاتر بدهی‌های شرکت ذوب آهن اصفهان به سازمان خصوصی‌سازی بابت خرید شرکت زغال‌سنگ البرز شرقی با مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت به مبلغ ۵۳۴ میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۷۷۲ ریال و همچنین تهاتر بدهی مالیاتی شرکت زغال سنگ البرز شرقی با مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت به مبلغ ۸۷ میلیارد و ۹۱۶ میلیون و ۸۱۴ هزار و ۷۶ ریال و صدور اوراق تسویه خزانه آن به اداره نظارت بر ناشران فرابورسی خبرداد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم