به گزارش می متالز، موسی احمدی در رابطه با وضعیت ساماندهی گاز فلر (گازهای همراه نفت در میدانهای نفتی)، گفت: با توجه به تاثیر منفی آلودگیهای زیست محیطی ناشی از صنایع گاز، نفت و پتروشیمی و اثرات آن بر ساکنین مناطق پارس جنوبی و سایر مناطق کشور، باید اقدامات لازم برای جمعآوری فلرها صورت بگیرد، همچنین در ماده 48 قانون برنامه توسعه به این مهم تاکید شده، در حالی که نظارت بر طرحهای جمعآوری گازهای فلر یکی از اولویتهای مصوب کمیسیون انرژی است.
نماینده مردم دیر، کنگان وجم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فاز 19 و 12 میدان گازی پارس جنوبی متولی جمعآوری و مهار گازهای فلر هستند، افزود: ماده 48 قانون برنامه ششم دولت را مکلف به مهار فلرها کرده است که در این زمینه دولت یا باید گازها را به زیر صفر رسانده یا آنکه فلرها را با مهار کربنها بهینه سازی کند تا آلایندگیها کم اثر شوند.
به گفته وی با وجود آنکه در قانون برنامه بودجه مهار 90 درصد فلرها تاکید شده اما هنوز گزارش دقیقی از میزان اقدامات انجام شده ارائه نشده و بههمین دلیل مجلس به دنبال انجام وظیفه نظارتی خود است.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: جمعآوری و تبدیل گازهای فلر به خوراک، برق، سوخت و... بهدلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی در مناطق نفت خیز ضروری است ضمن آنکه هدررفت این گازها به معنای از بین رفتن ثروت کشور است چراکه مهار گازهای فلر ارزشافزوده و اشتغال به دنبال دارد.