تاریخ: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۵۰
بازدید: ۷۷۹
کد خبر: ۱۴۳۷۳۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

معدن طلای اندریان ورزقان پلمب شد

می متالز - مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: دستور توقف عملیات تولیدی و پلمب معدن طلای «اندریان» در شهرستان ورزقان برای بار دوم در سال جاری صادر شده است.
معدن طلای اندریان ورزقان پلمب شد

به گزارش می متالز، داوود قاسم زاده اظهار کرد: بار اول با توجه به تصمیمات استانی یک فرجه زمانی چهار ماهه برای رفع آلودگی های زیست محیطی به این معدن ارایه شد.

وی ادامه داد: متاسفانه مدیران این مجتمع نتوانستند در مدت زمان تعیین شده مشکلات زیست محیطی معدن را بر طرف کنند.

قاسم زاده گفت: در بازدید کارشناسان محیط زیست و بررسی های انجام شده مشخص شد، هیپ تازه تاسیس نشت سیانور دارد و با توجه به نشتی و عقب ماندگی از زمان بندی برای رفع مشکلات زیست محیطی معدن، دستور توقف عملیات صادر و این هیپ نیز پلمب شد.

وی یادآوری کرد: تمامی هیپ ها بیش از این پملب شده بود و هیپ تازه تاسیس در چرخه عملیات تولیدی فعال بود که آن نیز پلمب شد.

از اوایل دهه ۸۰ متقاضیان مختلفی برای تعیین قابلیت معادن فلزات در شهرستان ورزقان با مراجعه به سازمان صنایع و معادن استان نسبت به ثبت محدوده های اکتشافی اقدام کردند که در این رابطه شرکت زرین داغ آستارگان با درخواست پنج محدوده اکتشافی در شهرستان های ورزقان و جلفا و ثبت چهار محدوده اقدام به عملیات اکتشاف در ورزقان و بخش خاروانا کرد.

پس از کسب نتایج از اکتشافات ۲ فقره گواهی کشف به نام های محدوده اندریان و آستارگان از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صادر شد و محدوده های مذکور فاقد هرگونه تداخل با مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست و زیستگاه های حساس بود.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم