تاریخ: ۰۱ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۰۸
بازدید: ۵۲۹
کد خبر: ۱۴۴۰۸۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

افزایش سرمایه‌گذاری برقی جی‌ام

می متالز - مدیرعامل جنرال موتورز اعلام کرده این خودروساز دیترویتی همه «تلاش خود را برای طلایه‌داری در عرصه تولید خودروهای برقی» می‌کند؛ سخنانی که شرکت تسلا، بزرگ‌ترین تولیدکننده خودروهای برقی را به چالش می‌کشد.
افزایش سرمایه‌گذاری برقی جی‌ام

به گزارش می متالز، ماری بارا، در کنفرانسی که با حمایت موسسه بارکلیز برگزار شد، خطاب به سرمایه‌گذاران گفت شرکتش قصد دارد با گذشت زمان تولید خودروهای برقی را افزایش دهد، خودروهایی که قیمت آنها ۳۰ هزار دلار تا ۱۰۰ هزار دلار متفاوت خواهد بود. وی گفت: «می خواهیم همه را پشت فرمان یک خودروی برقی بنشانیم.» وی افزود که این خودروها به جنرال موتورز کمک خواهند کرد تا فروش خود در ایالت‌های ساحلی آمریکا را به سالانه ۲۸۰ هزار دستگاه افزایش دهد. این ایالت‌ها همان جاهایی هستند که برندهای این خودروساز در آنها عملکرد ضعیفی داشته‌اند. بارا گفت: «ما می‌خواهیم در آمریکای شمالی تولیدکننده شماره یک خودروهای برقی باشیم.»  بر اساس تصمیم جدید، جنرال موتورز سرمایه‌گذاری در خودران‌ها و برقی‌ها را تا سال ۲۰۲۳ به ۲۷ میلیارد دلار افزایش می‌دهد که ۳۵ درصد بیشتر از برنامه‌های پیشین است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم