تاریخ: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۵۱
بازدید: ۲۰۸
کد خبر: ۱۴۶۲۹۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده اتاق مشترک ایران و اتریش برگزار شد

می متالز - مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش در نوبت نخست به صورت آنلاین با حضور سفرای اتریش و ایران برگزار شد.
مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده اتاق مشترک ایران و اتریش برگزار شد

به گزارش می متالز، مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش در نوبت نخست به صورت آنلاین با حضور سفرای اتریش و ایران برگزار شد. از نکات برجسته این مجمع مشارکت 80 درصدی اعضا بود که توانست حدنصاب جدیدی در برگزاری مجامع آنلاین در اتاق‌های مشترک ثبت کند.

در ابتدای این نشست پدرام سلطانی، رئیس هیات‌ مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش به تشریح ساختار فعالیت‌های اتاق مشترک پرداخت و خاطرنشان کرد: هم‌زمانی آغاز به کار این اتاق مشترک با آغاز دور جدید تحریم‌ها و مشکلات ناشی از آن نیز نتوانست مانع رشد فعالیت‌های اتاق مشترک شود و معرفی این اتاق به‌عنوان برترین اتاق مشترک ایران در سال 98 نیز گواه این ادعا است.

متناسب‌سازی فعالیت‌های اتاق با شرایط موجود، فعالیت‌های آن در حوزه آموزشی، ترویجی، شبکه‌سازی و اعزام هیات تجاری به اتریش و حضور نزدیک به 200 شرکت اتریشی در جلسات رو در روبین فعالان اقتصادی ایران و اتریش در اوج تحریم‌ها از دیگر موضوعاتی بود که رئیس هیات‌ مدیره اتاق در صحبت‌های خود مطرح کرد.

در ادامه اشتفان شولتس، سفیر اتریش در ایران به تبیین پیشینه روابط بین ایران و اتریش و نیز نقش اتاق مشترک ایران و اتریش در گسترش این روابط، خاصه روابط اقتصادی اشاره کرد.

سفیر اتریش در ایران با اشاره به قرار گرفتن ایران در شرایط دوگانه پاندمی کرونا و تحریم‌های همه‌جانبه، به بیان تأثیرات این دو موضوع بر زندگی مردم ایران پرداخت. وی خاطرنشان کرد: سخت بودن فرآیند تبادلات مالی و تحریم‌ها که حتی در حوزه دارویی نیز وجود دارد، نتوانسته مانع از رشد نبوغ مهندسان و دانشمندان ایرانی در تولید داروهای جدید و مقابله با این تحریم‌ها شود.

شولتس ابراز امیدواری کرد: تا با برقراری مجدد ارتباط بانک‌ها و انجام تبادلات مالی فرصت تازه‌ای برای گسترش روابط دوجانبه فراهم شود.

همچنین عباس باقر پور اردکانی، سفیر ایران در اتریش نیز اشاره ای به تاریخچه‌ای از روابط دیپلماتیک و اقتصادی ایران با اتریش داشت و گفت: بیش از 40 تفاهم‌نامه در بین سال‌های 94 تا 97 بین دو کشور در حوزه‌های مختلف به امضا رسیده است. توافقنامه نقشه راه روابط اقتصادی 5 ساله بین ایران و اتریش، موافقت‌نامه فاینانس با بانک‌های اتریشی، موافقت‌نامه بلندمدت خرید نفت خام از جمله این توافقنامه‌ها هستند.

برگزاری نشست دهم کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و اتریش و دومین همایش اقتصادی ایران و اتریش از جمله برنامه‌هایی است که باقر پور در سخنرانی خود به آنها اشاره و برای همکاری با اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش در این زمینه و اهداف همسو اعلام آمادگی کرد.

علی عیان بد، دبیر کل اتاق، گزارشی از عملکرد دبیرخانه در سال‌های 1398 و 1399 ارائه کرد. در این گزارش به فعالیت‌های آموزشی و اقتصادی و نیز جلسات رودررو و شبکه‌سازی برگزارشده، اشاره و چالش های پاندمی کرونا به عنوان فرصتی برای توسعه فعالیت‌های اتاق در بستر مجازی معرفی شد.

علیرضا خالق، خزانه‌دار و عضو هیات‌ مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش به ارائه گزارش صورت‌های مالی اتاق منتهی به اسفند 1398 پرداخت و سپس گزارش بازرس قانونی و پس‌ازآن گزارش حسابرس مستقل اتاق ارائه شد که به تصویت مجمع رسید.

در ادامه انتخاب بازرس اصلی و علی‌البدل اتاق نیز انجام شد و بر اساس رأی‌گیری، بهزاد یعقوبی عراقی به‌عنوان بازرس اصلی و محمدحسین ستایش نیا به‌عنوان بازرس علی البدل اتاق انتخاب شدند.

در این نشست با هدف تعهد ساخت یک باب مدرسه در مناطق کمتر برخوردار توسط اعضای اتاق مشترک نیز توافقاتی صورت گرفت.

عناوین برگزیده