تاریخ: ۰۵ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۳۶
بازدید: ۳۷۲
کد خبر: ۱۵۰۹۲۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان امام در آذربایجان غربی

مرز، گردشگری، کشاورزی، دریاچه ارومیه و معادن در اولویت اند

می متالز - ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره) ۲ هزار میلیارد تومان در آذربایجان غربی سرمایه گذاری می کند.
مرز، گردشگری، کشاورزی، دریاچه ارومیه و معادن در اولویت اند

به گزارش می متالز، استاندار آذربایجان غربی در نشست بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره)با اشاره سیاست های تدوین شده برای سرعت بخشی به روند توسعه استان از طریق اشتغال زایی و رفع محرومیت گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به میزان ۲ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری می کند.

محمدمهدی شهریاری ضمن تشریح قابلیت های منحصربفرد استان در بخش های مختلف گفت: با توجه به شاخص های مثبت اقتصادی استان در رشد سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار بستر لازم برای سرعت بخشی به روند توسعه از طریق سرمایه گزاری های بزرگ مقیاس فراهم است.

وی افزود: ظرفیت های مرزی، گردشگری، کشاورزی، دریاچه ارومیه و معادن می توانند اولویت های سرمایه گذاری باشد.

استاندار آذربایجان غربی سرمایه گذاری در پرورش آرتمیا را یک قابلیت منحصر بفرد دانست و گفت: در صورت مشارکت سرمایه گذاران برای پرورش آرتمیا علاوه بر اشتغال زایی، درآمد های ارزی مناسبی نیز به دست می آید.

معاون اجرایی ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره) نیز در این دیدار گفت: در صورت نهایی شدن پیشنهادات سرمایه گذاری در کمتر از یکماه دیگر تفاهمنامه همکاری منعقد می شود.

عارف نوروزی افزود: محروم بودن نقاط سرمایه گزاری، دانش بنیان بودن، مشارکت مردمی و صادرات محور و رفع بیکاری از جمله شاخص های فعالیتی ستاد بشمار می رود.

مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۸۰ درصد فعالیتهای بنیاد بر اشتغال زایی و توانمندسازی اقتصادی متمرکز است گفت: این بنیاد از سال ۹۷ تا به امروز ۲ هزار و ۱۷۵ پروژه با حجم اعتباری ۳۷۳ میلیارد تومان در آذربایجان غربی سرمایه گذاری کرده است.

امیرحسین مدنی افزود: ساخت ۲۲۰ کلاس درس، کمک به رونق ۱۷ بنگاه تولیدی متوسط و ساخت ۴۵ مسجد از دیگر اقدامات بنیاد در استان بشمار می رود.

در این جلسه مدیران دستگاه های اجرایی استان ظرفیت های سرمایه گذاری سازمان خود را تشریح کردند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم