به گزارش می متالز، منصور شیشه فروش اظهار داشت: امسال با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و صنعت مواجه هستیم که لازم است بهینه سازی مصرف گاز در تمام بخش های صنعتی، خانگی و کشاورزی اجرایی شود.
وی افزود: مشترکین مصرف گاز خانگی که کمتر از 200 مترمکعب مصرف کنند مشمول معافیت می شوند و گاز مصرفی آنها رایگان می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: مصرف کنندگان پرمصرفی که نسبت به سالهای 96 و 97 ده درصد کاهش مصرف داشته باشند، از تخفیف 15 درصدی بهره مند خواهند شد و در صورت افزایش مصرف 15 درصد به گازبهای آنها افزوده خواهد شد.
وی اضافه کرد: قطعا در بخش صنعت هم سیاست های تشویقی در بهینه سازی مصرف گاز ابلاغ خواهد شد.
شیشه فروش به تمام مشترکین گاز اعم از خانگی، صنعت و کشاورزی توصیه کرد لازم است دمای رفاه 18 تا 24 درجه سانتیگراد رعایت شود و به تمام دستگاه ها و صنایع ابلاغ شده است که در سه ماه پایان سال 10 درصد از مصرف گاز را کاهش دهند.
وی با اشاره به استمرار پایداری هوا در هفته جاری اظهار داشت: کارگروه هماهنگی شرایط آلودگی هوا شهروندان را به مشارکت در راستای کنترل هوا با کاهش تردد خودروها، عدم انجام سفرهای غیرضروری و رعایت الگوی مصرف انرژی به ویژه گاز دعوت می کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: عدم فعالیت کوره های تولید گچ و آجر، کاهش فعالیت صنایع آلاینده و اعمال طرح زوج و فرد در این ایام اجرایی می شود.
وی افزود: با هرگونه تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی برخورد می شود و عملیات های عمرانی آلاینده و خاکبرداری تا پایان دی ماه متوقف خواهد شد.
وی با بیان اینکه از روز یکشنبه با پایداری جوی، غلظت آلاینده های جوی تشدید می شود، گفت: در هفته گذشته نفوذ توده هوای سنگین باعث شد تا مه آلودگی شرایط آلودگی هوا را افزایش دهد و چندین پرواز در فرودگاه به علت کاهش میدان دید متوقف شد.
شیشه فروش با بیان اینکه وضعیت اقلیمی اصفهان در تشدید آلودگی هوا بی تاثیر نیست، تصریح کرد: کم بارشی و ریزش هوای سرد در زمستان منجر به مه آلودگی و تشدید آلاینده های جوی می شود. عدم توسعه حمل و نقل پاک و سازگار محیط زیست و واگذاری چندین برابری وسایل نقلیه نسبت به جمعیت و عدم کیفیت مطلوب خودروها از عوامل دیگر آلاینده زا در اصفهان محسوب می شوند.
وی افزود: ناوگان حمل و نقل باری و عمومی فرسوده و کافی نبودن ضمانت اجرایی در رعایت قانون هوای پاک و استقرار صنایع بدون درنظر گرفتن آمایش سرزمین، استقرار معادن سنگ و آجر و کارگاه ها و شهرک های صنعتی از مولدهای آلودگی هوا در اصفهان است.