تاریخ: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۵۷
بازدید: ۱۲۶
کد خبر: ۱۶۰۲۸۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
در مراسم افتتاح سردخانه و سالن چندگانه آشپزخانه مرکزی عنوان شد:

سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت ذوب آهن بود

می متالز - مراسم افتتاح سردخانه دو مداره 300 تنی، اتاق انجماد 3 تنی و سالن چندگانه آشپزخانه مرکزی با حضور منصور یزدی زاده مدیرعامل، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی و مدیران بخش های مختلف شرکت 21 بهمن ماه برگزار شد.
سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت ذوب آهن بود

به گزارش می متالز، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی بهبود شرایط سلامت کارکنان را یکی از اولویت های این حوزه دانست و گفت: یکی از نیازهای مهم شرکت در بخش سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات سردخانه ای آشپزخانه مرکزی بود که نیاز داشت با اصول علمی این تجهیزات به روز رسانی گردد که این مهم از سال 97 در دستور کار قرار گرفت و با جدیت پی گیری شد. وی ضمن قدردانی از تمامی مدیریت ها که در ساخت و به روز رسانی این تجهیزات همکاری داشتند، افزود: پدافند غیر عامل و ایمنی، بهداشت و محیط زیست دو عامل اصلی بازسازی و نوسازی این تجهیزات سردخانه ای و فرآوری مواد پروتینی بوده است.

روح اله صالحی به توسعه سردخانه زیر صفر، بالای صفر، اتاق انجماد و سالن های چندگانه برای شستشو و فرآوری و آماده سازی مواد پروتینی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات رستوران ها فرسودگی تجهیزات و کمبود سردخانه های مرکز پخت بود که از سال 97 تحقیقات در این خصوص شروع شد، تکنولوژی به روز صنایع برودتی تهیه شد و روند تخریب و بازسازی سالن آماده سازی شستشو و فرآوری نیز با امکانات داخلی شرکت انجام شد. وی افزود: به منظور ذخیره سازی مواد پروتینی تا مدت زمان معین و معقول، این مواد باید در دمای مشخص منجمد شوند و در فرآیند انجماد نباید نوسان یا مشکلات دمای پیش بیاید و در صنایع غذایی سردخانه قلب مراکز غذایی محسوب می شود.

شایان ذکر است در پایان این مراسم منصور یزدی زاده از تجهیزات و سردخانه های جدید بازدید نمود.

عناوین برگزیده