تاریخ: ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۲۲
بازدید: ۸۴
کد خبر: ۱۶۲۶۱۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

استان کرمان با اتمام منابع معدنی آن به خاک سیاه می‌نشیند

می متالز - استاندار کرمان گفت: منابع استان کرمان در حال برداشت و خام فروشی به روش‌های مختلف است و با اتمام این مواد معدنی، استان به خاک سیاه می‌نشیند.
استان کرمان با اتمام منابع معدنی آن به خاک سیاه می‌نشیند

به گزارش می متالز، علی زینی‌وند در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و معاونین عمرانی و اقتصادی استاندار و جمعی از مدیران استان کرمان در اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد اظهار داشت: دستگاه قضایی حمایت بسیار خوبی نسبت به مسائل توسعه‌ای استان دارد و باعث تحرک بیشتر مدیران می‌شود که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم در حال انجام است تا بخش‌های مغفول سرمایه‌گذاری در استان فعال شود گفت: توسعه متوازن اقتصادی استان در دستور کار است و اتاق بازرگانی کرمان زحمات زیادی کشیده و صاحب ایده است.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه طرح‌های ارائه شده را باید دسته‌بندی و به سمت اجرا برویم افزود: چشم‌انداز توسعه استان و کمبودهای زیرساختی این چشم‌انداز در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت بندر چابهار باید برنامه‌ریزی لازم انجام شود تا از منطقه آزاد چابهار به نفع استان بهره‌گیری شود ادامه داد: راه‌های ارتباطی زمینی و ریلی به دریای عمان باید ایجاد شود و یک ضرورت است.

زینی‌وند با اشاره به اینکه دولت‌های بعدی لاجرم باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی این ارتباط ریلی و جاده‌ای را ایجاد کند تا مسیر کوتاه شود افزود: سه هزار مگاوات تولید برق در استان می‌شود و فقط شرکت گل‌گهر هزار و 800 مگاوات برق در سال 1400 برای طرح‌های توسعه‌ای خود نیاز دارد.

وی با بیان اینکه تأمین زیرساخت‌های برق، آب و گاز استان با جدیت باید پیگیری شود گفت: خط دوم انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان در حال پیگیری است و خط انتقال آب از دریای عمان به استان کرمان را نیز پیگیری خواهیم کرد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه پنج استاندار منطقه پنج کشور بر صرفه بودن خط دوم انتقال آب از خلیج فارس هم عقیده هستند ادامه داد: روش تأمین مالی از بازار سرمایه نیز باید در طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها پیگیری شده و این یک ظرفیت است.

وی با بیان اینکه طرح روشنی از بنگاه‌های بزرگ استان ندیده‌ایم که منافع استان در آن باشد گفت: خواسته مشخص ما از بنگاه‌های اقتصادی بزرگ رفتن به سمت سرمایه‌گذاری در سایر حوزه‌های فولادی، مسی و معدنی است.

زینی‌وند با اشاره به اینکه منابع استان کرمان در حال برداشت و خام فروشی به روش‌های مختلف است تصریح کرد: چند سال آینده کرمان، استانی است که مواد معدنی آن تمام شده و به خاک سیاه نشسته است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های بزرگ طرح‌های توسعه خود را با رویکرد توسعه متوازن در استان ارائه کرده و این طرح‌ها را در سایر شهرستان‌های استان اجرایی و عملیاتی کنند افزود: ما یک کشور اسلامی هستیم؛ چه ارزشی دارد که من جیب پر پول داشته باشم و بانک‌های خارج از استان را پر از پول کنم و کنار گوش من در همین استان مردم نان و آب برای خوردن نداشته باشند.

استاندار کرمان با ابراز تأسف از اینکه عده‌ای در استان سیر و عده‌ای گرسنه هستند و دنیایی از ثروت در استان کرمان بار و به خارج از استان حمل می‌شود گفت: شرکت‌های بزرگ استان باید پول‌های خود را به داخل استان بیاورند و انتظار ما و مطالبه جدی مردم این است.

وی با بیان اینکه توجه به شرکت‌های بزرگ باعث شده که از سایر موضوعات از جمله شرکت‌های دانش بنیان جا بمانیم تصریح کرد: تمرکز بر صنایع بزرگ توسعه متوازن ایجاد نمی‌کند.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت