به گزارش می متالز، چین بزرگترین تولیدکننده فروسیلیس در جهان است و طبق آخرین اطلاعات سازمان زمینشناسی آمریکا در سال 2015 4.7 میلیون تن فروسیلیس تولید کرد. سهم این کشور از صادرات جهانی تا پیش از رکود جهانی در سال 2008 و 2009 روند صعودی داشت و در سال 2007، این کشور بیش از نیمی از مجموع بازارهای وارداتی فروسیلیس جهان را در اختیار داشت. اما همانطور که در نمودار 1 نیز مشهود است، پس از افت تقاضا و تجارت جهانی فروسیلیس در سال 2009، با وجود آنکه تقریبا تقاضای جهانی در سالهای بعد بازیابی شد؛ چین به بازارهای جهانی بازنگشت که 2 عامل را میتوان مسبب این امر دانست؛ اول رشد قابل توجه تولید فولاد این کشور و افزایش تقاضای داخلی فروسیلیس آن و دوم افزایش صادارت سایر کشورها از جمله روسیه، نروژ و هلند و همچنین ورود کشور مالزی به بازار صادراتی فروسیلیس. بهعنوان مثال در سال 2016 روسیه بیش از 447 هزار تن فروسیلیس به جهان صادر کرد که این مقدار 20 درصد از صادرات جهانی را شامل میشد. طی سالهای 16 -2001 نرخ رشد سالانه صادرات فروسیلیس روسیه 5.1 درصد بوده؛ در حالی که در مدت مشابه صادرات چین 2.9 درصد کاهش داشت. روسیه دومین تولیدکننده بزرگ فروسیلیس پس از چین بهشمار میرود که در سال 2015 تولید آن بیش از یک میلیون تن برآورد شده است.
کشور مالزی دیگر تولیدکننده بزرگ فروسلیس در جهان است که طی سالهای مورد بررسی، صادرات فروسیلیس این کشور نیز نرخ رشد سالانه 58 درصدی را تجربه کرد. به گزارش فلزات آنلاین، در سال 2014 شرکت OM Minerals از زیرمجموعههای هلدینگ OM در مالزی بهعنوان اولین تولیدکننده فروسیلیس در مالزی آغاز به کار کرد. این شرکت در سال 2015 با تولید 104 هزار تن فروسیلیس به حداکثر ظرفیت تولید خود رسید. در همین سال صادرات فروسیلیس مالزی از 806 تن در سال 2014 به بیش از 74 هزار تن رسید. رشد تولید در این شرکت افزایش سهم از بازارهای جهانی را برای مالزی به همراه داشت.
نروژ سومین صادرکننده فروسیلیس در جهان بوده است. میانگین سهم این کشور از صادرات جهانی طی سالهای مورد بررسی 9.8 درصد برآورد شده است. شرکت FINNFJORD نروژ یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده فروسیلیس در جهان است. همچنین شرکت Elkem دیگر تولیدکننده بزرگ در این کشور محسوب میشود. نروژ با تولید 350 هزار تن فروسیلیس در سال 2015 جایگاه سوم تولید را در اختیار دارد.