به گزارش می متالز، روند قیمتی نقره به نحوی بود که در هفته آخر شهریور ماه از میانگین 14.2150 دلار به ازای هر اونس در تاریخ در تاریخ 10 ماه سپتامبر سال 2018 میلادی، به میانگین قیمت 14.2150 دلار به ازای هر اونس در تاریخ 14 ماه سپتامبر سال میلادی جاری، معامله شد.
گروه تحلیلی کارگزاری سی ولکس در گزارشی نوشت: در هفته آخر شهریور ماه بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نقره فیوچر تحویل ماه دسامبر 2018 میلادی، در بازار بورس فلزات نیویورک بدون تغییر طی هفته قبل از آن، به قیمت 14.1300 دلار به ازای هر اونس در روز جمعه رسید.
به نظر میرسد خواص پرکاربرد بودن فلز گران قیمت نقره در صنایع مختلف، همچنین ارزان تر بودن قیمتش نسبت به طلا، علاوه بر امتیاز نقره که مامنی امن برای سرمایهگذاری در شرایط بیثباتی سیاسی و اقتصادی به شمار میرود، همواره عاملی است که اقبال سرمایهگذاران به خرید نقره را در بازارهای جهانی به همراه داشته و همین امر نیز آینده قیمتی این فلز ارزشمند را در بازارهای جهانی تحت تاثیر خود قرار داده و میدهد.
با توجه به شواهد ملاحظه شده در تحلیل تکنیکال، به نظر میرسد روند بلندمدت نقره صعودی خواهد بود.در بازارهای جهانی، روند قیمتی نقره نسبتا خنثی بود.
در این صورت اگر نقره بخواهد فلز گران قیمت نقره بخواهد روندی افزایشی داشته باشد، با عبور از نزدیکترین مقاومت خود یعنی 14.5000 دلار، با احتمال زیادی تا سطح مقاومتی مهم و تاریخی 15.000 دلار به ازاء هر اونس نیز افزایش خواهد یافت. در غیر اینصورت، چنانچه روندی نزولی داشته باشد، با عبور کردن از نزدیکترین ساپورت مهم خود که 14.0000 دلار است، احتمال اینکه تا خط حمایت تاریخی و مهم 14.0000 دلار به ازای هر اونس نیز نزول یابد، وجود دارد.
در همین حال با توجه به اتفاقات اخیر و چنانچه اتفاق غیر منتظرهای رخ ندهد، به نظر میرسد که نقره روندی صعودی داشته باشد، هرچند که ممکن است در این بین با نوساناتی نیز همراه شود. این در حالی است که گواه های موجود در تحلیل تکنیکال نیز از این مسئله حمایت میکند.