تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۰۶
بازدید: ۱۱۷۰
کد خبر: ۲۰۰۰۵۲
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

دستاورد‌های بومی سازی «فباهنر»

دستاورد‌های بومی سازی «فباهنر»
‌می‌متالز - صبح روز دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۹ رویداد نیاز‌های فناورانه شرکت صنایع مس شهید باهنر با معرفی شرکت صدر تامین و زیرمجموعه شتاب‌دهنده آن به نام صدر فردا در محل صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز به کار کرد.

به گزارش می‌متالز، در ابتدای این مراسم حمیدرضا شاهوردی، عضو هیات مدیره شرکت صدرتامین گفت: شرکت صدر تامین یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های کشور است که ۱۴ شرکت مدیریتی همچون مس باهنر و ذوب‌آهن اصفهان را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد: در دو سال اخیر رویکرد داخلی‌سازی و بومی‌سازی شرکت متاثر از مصوبات شستا را در پیش گرفتیم. همچنین با برگزاری چنین رویداد‌هایی قصد داریم ارتباط هلدینگ صدر تامین را با شرکت‌هایی همچون مس باهنر جهت افزایش داخلی‌سازی افزایش دهیم.

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت شهید باهنر، اظهار کرد: شرکت مس باهنر به عنوان یک واحد تولید محصولات پایین‌دستی بعد از محصول اصلی مجتمع مس سرچشمه، در دهه ۶۰ آغاز به کار کرد و توانست خلاء‌های موجود در زنجیره فلز مس را در آن زمان پر کند.

وی افزود: بیش از ۳۴ هزار کد کالا در مجموعه باهنر در حال تولید است که در صنایع مختلفی همچون نظامی و ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ضیایی ادامه داد: از حیث اهمیت فعالیت شرکت مس باهنر می‌توان تکمیل زنجیره ارزش، تقویت بومی‌سازی، ارتقا سطح فناوری، افزایش سودآوری را نام برد.

وی گفت: با تولید لوله‌های آلیاژی خاص که در صنایع استراتژیک مورد استفاده قرار می‌گیرد از واردات این نوع محصول جلوگیری به عمل آوردیم. همچنین با تقویت بومی‌سازی به اشتغال جوانان این مملکت قطعا کمک خواهد شد و اشتغال جانبی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در استان کرمان و استان‌های اطراف را در پی دارد. با افزایش داخلی‌سازی می‌توان نیاز‌های ارزی کشور را نیز تامین کرد.

مجید ضیایی بیان کرد: تکنولوژی مورد استفاده در کارخانه نورد شرکت مس باهنر ساخت شرکت کوبه استیل ژاپن بوده که با ظرفیت تولید سالانه ۳۵ هزار تن در حال فعالیت است و مجهز به به انواع دستگاه‌های نورد گرم و سرد است.

کارخانه اکستروژن نیز با ظرفیت تولید سالانه ۲۰ هزار تن در حال فعالیت است و همچنین ظرفیت تولید سالانه کارخانه لوله مسی حدود ۱۵ هزار تن برآورد شده است.

هادی کمالی، مدیرعامل شرکت شتاب‌دهنده صدر فردا نیز در این‌مراسم اظهار کرد: اثربخشی معدنکاری دیجیتال در بهبود بهره‌وری و حاشیه سود زنجیره ارزش را شاهد هستیم.

وی‌گفت: شتاب‌دهنده شرکت صدر فردا با چهار ماموریت شروع به فعالیت کرد. پاسخ به نیاز‌های فناورانه، بومی‌سازی قطعات، جذب و توسعه کسب و کار‌های دانش‌بنیان، توسعه زنجیره ارزش ازجمله این چهار وظیفه است.

همچنین با بومی‌سازی قطعات و تجهیزات و با استفاده از توانمندی‌های موجود در کشور، امیدوار هستیم نیاز‌های اساسی صنعت کشور را تامین کنیم.

منبع: صدای بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده