تاریخ: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۲۷
بازدید: ۲۵۸
کد خبر: ۲۰۰۷۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کاهش ۸۰ درصدی فیشینگ با استفاده از رمز پویا

کاهش ۸۰ درصدی فیشینگ با استفاده از رمز پویا
‌می‌متالز - کاهش فیشینگ موفقیت بزرگی برای شبکه بانکی و بانک مرکزی به شمار می‌رود چرا که یکی از آفت‌های استفاده از کارت‌های بانکی در شبکه دیجیتال، موضوع فیشینگ بود.

به گزارش می‌متالز، معاون بازاریابی و عملیات شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا با اشاره به طرح رمز پویا که حدود یکسال از اجرای آن می‌گذرد، اظهار کرد: رمز پویا چالش سنگین، اما لازمی بود که مزایای خوبی هم به همراه داشت به نحوی که در این مدت براساس آمار رسمی، شاهد کاهش ۸۰ درصدی فیشینگ بودیم.

فرشید اردوانی تصریح کرد: این امر موفقیت بزرگی برای شبکه بانکی و بانک مرکزی به شمار می‌رود چرا که یکی از آفت‌های استفاده از کارت‌های بانکی در شبکه دیجیتال، موضوع فیشینگ بود.

وی ادامه داد: اینکه استفاده از رمز در هر پرداخت منحصر باشد خیلی خوب است، اما باید بدانیم که در کنار همه مزیت ها، این طرح هزینه‌هایی هم داشته است. به عنوان نمونه مسدود شدن کارت‌های بانکی به دلیل وارد کردن سه بار رمز اشتباه یکی از مشکلات این طرح است. در پایان سال، ارسال این رمز مبتنی بر سرویس پیامکی اپراتور‌های موبایلی است که افت پیدا می‌کند و این در حالی است که زمان محدودی برای وارد کردن کد وجود دارد.

به گفته معاون بازاریابی و عملیات شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، مورد بعدی هزینه بالای پشتیبانی نرم افزار‌هایی که باید رمز‌ها را برای بانک مورد نظر ارسال کنند و همچنین هزینه پیامک‌ها برای بانک است.

اردوانی با تاکید براینکه باید تدبیری اندیشید تا روال رفع مسدودی کارت تسهیل و تسریع شود، تصریح کرد: به نظر می‌رسد اگر بشود اپلیکیشن واحدی برای تولید رمز پویا برای همه بانک‌ها تعریف کرد، بسیار موثر واقع شود. با توجه به اینکه هنوز امکان استفاده از رمز دوم ثابت یا ایستا برای برخی کارت‌ها تا سقف ۱۰۰ هزار تومان وجود دارد، پیشنهاد می‌شود با پذیرش ریسک این موضوع توسط صاحب حساب، این سقف تا یک میلیون تومان افزایش یابد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی تدوین مقررات رمزپول بانک مرکزی توسط این نهاد مالی اشاره کرد و گفت: این موضوع از سال ۹۷ آغاز شد و بانک مرکزی بستر‌های فنی لازم برای انتشار کریپپتو ریال یا همان رمز پول ملی را پیاده سازی کردند. اردوانی افزود: به طور کلی موضوع رمز ارز‌ها موضوع جدیدی است و درخصوص رمز پول ملی ونزوئلا یا چین هم این اقدام را عملیاتی کرده‌اند که البته هنوز آغاز راه است.

منبع : شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده