تاریخ: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۱۹
بازدید: ۲۳۵
کد خبر: ۲۰۱۲۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

تقاضای ۱.۶ میلیون تنی مس برای اجرای پروژه «جاده ابریشم»

می متالز - این پروژه ۱۱۵ شریک در سراسر جهان دارد و تا سال ۲۰۲۳، نیازمند ۱.۳ تریلیون دلار بودجه خواهد بود.
تقاضای ۱.۶ میلیون تنی مس برای اجرای پروژه «جاده ابریشم»

به گزارش می متالز، بیش از ۷۰ درصد تقاضای مس جاده ابریشم چین، متعلق به ۱۰۰ پروژه نیروگاهی در دل این پروژه عظیم است. این در حالی است که نیروگاه‌های برق، تنها ۱۳ تا ۲۲ درصدی از تقاضای مس هر منطقه را در دست دارند.

اجرای پروژه جاده ابریشم چین، موجب افزایش رقابت بین‌المللی میان واحدهای صنعتی در بخش ساخت و تولید خواهد شد که این امر، افزایش تقاضای آتی مس به ویژه در صنایع وابسته به این فلز سرخ همچون صنایع  خودروسازی، ساخت کالاهای بادوام مصرفی و ماشین‌آلات صنعتی را به ارمغان می‌آورد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم