به گزارش میمتالز، دو کارگر بر اثر حادثهای که در معدن زغالسنگ طزره در دامغان رخ داده است، در معدن حبس شدهاند.
این حادثه عصر روز شنبه، یازدهم اردیبهشت و بر اثر ریزش در معدن رخ داده است. مسؤولان محلی میگویند: تونل ۴۲ معدن زغالسنگ شرکت البرز شرقی واقع در طزره دامغان ریزش کرده و به دنبال آن، دو کارگر زیر آوار ماندهاند.
بر اساس اطلاعات دریافتی، کارگاه استخراج این تونل ۷۰ متر طول دارد این دو کارگر در عمق ۳۵ متری زیر آوار ماندهاند.
منصور شریف، مدیرعامل شرکت زغالسنگ البرز شرقی از تلاش برای نجات جان دو کارگر محبوس شده در معدن خبر میدهد و میگوید: معدنی که دچار حادثهشده، از معادن چهارگانه شرکت زغالسنگ البرز شرقی محسوب میشود که از آن به کارگاه استخراج ۱۳ پیشرو یاد میشود.
او گفت: کارگران محبوس در معدن در حال استخراج مواد معدنی بودهاند که با ریزش سقف کارگاه، دچار حادثه شدند.
حمیدرضا داوودیان، مدیر جمعیت هلالاحمر شهرستان دامغان از اعزام تیمهای هلالاحمر به منطقه خبر داده و گفته است: تیمهای تخصصی معدن در حال آواربرداری هستند و در منطقه حضور دارند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دامغان هم گفته که گروه امداد و نجات معدن طزره برای نجات این افراد، از سه مکان تونل فرعی حفر کرده و تاکنون ۲۰ متر پیشروی داشتهاند.
ایرج رئیسیان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان هم میگوید: برای اکسیژندهی به کارگران محبوس در تونل، حفرهای حفر شده و تلاش برای نجات این دو کارگر ادامه دارد؛ اما هنوز از وضعیت آنها اطلاعی در دست نیست.
مسؤولان شرکت زغالسنگ البرز شرقی شاهرود، نامهای دو نفر کارگر محبوسشده در معدن را میلاد روشنایی و سیداصغر افضلی عنوان کردهاند.
بیستوسوم خردادماه سال ۱۳۹۸ هم بر اثر ریزش تونل معدن زغال سنگ طزره دامغان، ١٢ کیلومتر بعد از مهماندوست به سمت شاهرود دو نفر کشته و یک نفر مصدوم شده بودند.
بیستوششم خردادماه سال ۱۳۹۸ هم زندهیاد «مجتبی گیلان»، معدنکار ۳۱ ساله معدن رزمجای غربی البرز شرقی که در کارگاه دچار گازگرفتگی شده بود، حین انتقال به بیمارستان ولایت دامغان جان باخت.
حبیبالله خجستهپور، رئیس کمیسیون کارگری استان سمنان همان زمان در جلسه فوقالعاده کمیسیون کارگری استان سمنان بهمنظور بررسی حوادث اخیر کارگری در مجموعه شرکت البرز شرفی در منطقه شهرستان دامغان، فرمانداری دامغان، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان صمت این استان را برای انجام اقدامات کارشناسی و بررسی دقیق اتفاقات معدنی رخداده در دامغان مأمور کرده بود که تاکنون گزارشی از این بررسیها منتشر نشده است.
منطقه طزره در مناطق سردسیر و کوهستانی جنوب رشتهکوههای البرز واقع شده است و از اصلیترین مراکز فعالیت معدنی شمال شرق کشور است.
این منطقه خود شامل چهار معدن اصلی کلاریز، مجموعه مادر، کلمدر برناکی و رزمجا در کنار معادن خصوصی دیگر است.
عملیات معدنی در این منطقه با عملیات اکتشافی در محدوده تونل مادر از سال ۱۳۴۸ آغاز شده است.
منبع: خبرگزاری فارس