تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۷:۱۳
بازدید: ۳۸۶
کد خبر: ۲۰۹۴۶۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با حمایت ۶۰میلیاردی بانک کشاورزی صورت گرفت:

راه اندازی طرح سورتینگ وسردخانه میوه، صیفی جات و مواد پروتئینی

راه اندازی طرح سورتینگ وسردخانه میوه، صیفی جات و مواد پروتئینی
‌می‌متالز - بانک کشاورزی با پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات، از احداث و راه اندازی طرح سورتینگ و سردخانه میوه، صیفی و مواد پروتئینی در استان البرز حمایت کرد.

به گزارش می‌متالز، طرح سورتینگ و سردخانه دو مداره جعفر اصولی، در زمینی به مساحت ۱.۵ هکتار احداث و با سرمایه گذاری ۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی در سال ۱۳۹۹ شروع به کارکرده که ۶۰ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات اشتغال پایدار بانک کشاورزی تامین شده است.

جعفر اصولی مجری طرح سورتینگ و سردخانه میوه، صیفی جات و مواد پروتئینی در استان البرز می‌گوید: این طرح با حجم تولید ۱۰ هزار تن در بخش بسته بندی و ۵۰۰۰ تن در بخش سردخانه، قابلیت آن را دارد که محصولات میوه، صیفی جات و گوشتی مورد نیاز استان را نیز ذخیره سازی کند. براساس این گزارش، با احداث این طرح زمینه اشتغال ۴۰نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده