به گزارش میمتالز، در هفتهای که گذشت با افزایش خوشبینی به معاملات بورس روبرو بودیم به نحوی که بازار سهام تحت تاثیر تصمیمهای ستاد اقتصادی دولت قرار گرفت و این سیگنالها روند معاملات این بازار را در روزهای پایانی هفته دستخوش تغییر کرد و از آغاز منفی در روزهای ابتدایی هفته، به سبزپوشی در دو روز آخر رسید.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات هفتهای که گذشت (چهارشنبه، ۲۲ اردیبهشت ماه) با ۱۱ هزار واحد افزایش به عدد یک میلیون و ۱۸۳ هزار واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته قبل از آن حدود یک درصد رشد داشت.
همچنین شاخص کل (هموزن) در پایان هفته منتهی به ۱۵ اردیبهشت ۴۲۲ هزار و ۸۴۸ واحد بود که در هفته گذشته این عدد به ۴۱۷ هزار و ۸۶۸ واحد و شاخص قیمت (هموزن) از ۲۷۵ هزار و ۸۲ واحد به عدد ۲۷۱ هزار و ۱۸۷ واحد رسید.
اولین روز از معاملات بازار بورس در هفتهای که گذشت شاخص کل بورس را در نیمه اول معاملات ۰٫۲۳ درصد رشد را ثبت کرد، اما در نیمه دوم شاخص منفی شد و در پایان، بازار در نهایت کاهش ۰٫۴۱ درصدی را ثبت کرد و با افت ۴ هزار و ۷۵۵ واحدی در مدار یک میلیون و ۱۶۷ هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هموزن هم با ۸۳۶ واحد منفی در مدار ۴۲۲ هزار و ۱۹ واحد قرار گرفت.
بازار روز یکشنبه نیز منفی آغاز شد و با افت ۱٫۳ درصدی شاخص کل به پایان رسید که در محدوده یک میلیون و ۱۵۱هزار واحد ایستاد. در همین روز شاخص کل هموزن نیز با هزار و ۲۰۷ واحد منفی در مدار ۴۲۰ هزار و ۸۱۱ واحد قرار گرفت.
سومین روز از هفته، اما پس از گذشت دو ساعت از معاملات، بالاخره شاخص کل بورس تهران سبز شد تا روند نزولی چند روز اخیر آن به پایان برسد. روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت، شاخص کل بورس رشد ۰٫۴۸ درصدی را به ثبت رساند و در محدوده یک میلیون و ۱۵۷ هزار واحد قرار گرفت.
بازار سهشنبه ۲۱ اردیبهشت نیز با روندی صعودی به پایان رسید که ارزش معاملات در بازار را به ۴ هزار میلیارد تومان رساند و شاخص، رشد ۱٫۹ درصدی را تجربه کرد و در مدار یک میلیون و ۱۷۹ هزار واحد قرار گرفت.
در چهار روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای گروه دارویی برکت (برکت)، شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، ایران خودرو (خودرو)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، ملی صنایع مس ایران (فملی) و بانک ملت (وبملت) در گروه نمادهای پرتراکنش قرار داشتند. فلزات اساسی، استخراج نفت و گاز جز اکتشافات، فرآوردههای نفتی، واسطه گریهای مالی و پولی، فرآوردههای نفتی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، استخراج کانههای فلزی، شیمیایی، استخراج ذغال سنگ، چند رشتهای صنعتی، بانکها و موسسات اعتباری و خرده فروشی جزو صنایع مثبت بازار بودند.