به گزارش میمتالز، مهدی ملایی روز سهشنبه افزود: سنگهای تزیینی از جمله گرانیت، مرمر و مرمریت، بازالت، منیزیت، کرومیت، پرلیت، مس، سنگهای نیمه قیمتی، خاکهای صنعتی و بنتونیت از مهمترین مواد معدنی شهرستان سربیشه است.
وی اظهار داشت: مطالعات ژئوفیزیک هوایی از اقدامات شاخص دولت تدبیر و امید برای شناسایی محدودههای معدنی امیدبخش و معرفی آنها به سرمایهگذاران بوده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه گفت: سال گذشته ۶ فقره گواهی کشف معدن با ذخیره احتمالی هزار و ۳۲۵ تن در این شهرستان صادر شد.
وی افزود: ۱۴ فقره پروانه اکتشاف نیز به مساحت ۱۵۰ کیلومتر مربع و پیشبینی هزینه اکتشاف ۱۵۱ میلیارد ریال صادر شده است.
ملایی گفت: همچنین سال گذشته چهار فقره پروانه بهرهبرداری معدنی با حجم سرمایهگذاری ۷۲ میلیارد ریال در شهرستان سربیشه صادر شد که این تعداد پروانه با ذخیره قطعی ۶۸۰ تن و استخراج ۶۵ تن در سال برای ۳۴ نفر در بخش معدن شغل ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: تاکنون ۶۸ فقره پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری ۵۸۶ میلیارد ریال در شهرستان سربیشه صادر شده است.
وی افزود: این تعداد پروانه با ذخیره قطعی ۲۹ میلیون و ۴۰۸ هزار تن و استخراج سالانه ۵۹۳ تن صادر شده و برای ۵۰۲ نفر شغل ایجاد کرده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه اظهار داشت: تاکنون ۴۳ فقره پروانه اکتشاف به مساحت ۴۰۳ کیلومتر مربع و پیشبینی هزینه اکتشاف ۲۳۴ میلیارد ریال در این شهرستان صادر شده است.
خراسان جنوبی به عنوان استان معدنی دارای ۱۱ شهرستان است و مرکز شهرستان مرزی سربیشه با هشت هزار و ۲۵۱ کیلومتر مربع وسعت در فاصله ۶۶ کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) خراسان جنوبی