تاریخ: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۱۱
بازدید: ۲۸۲
کد خبر: ۲۱۱۰۹۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

شعار رفع موانع تولید در کارخانه سیمان کردستان تحقق یافت

شعار رفع موانع تولید در کارخانه سیمان کردستان تحقق یافت
‌می‌متالز - مدیر عامل کارخانه سیمان کردستان گفت: آسیاب سیمان خط ۲ این کارخانه که مدت سه سال به علت نقص فنی متوقف شده بود توسط نیرو‌های داخلی تعمیر، راه اندازی و این مانع از مقابل چرخه تولید برداشته شد.

به گزارش می‌متالز، رضا نیک پور روز دوشنبه اظهار داشت: آسیاب سیمان خط ۲ شرکت سیمان کردستان که از حدود ۳۰ ماه گذشته به علت نقص فنی و افزایش مقادیر ویبره متوقف شده بود، با اعتماد به توان داخلی و استفاده از نیروی جوان و نخبه در راستای رفع موانع، راه اندازی و به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: کارخانه سیمان کردستان در انتهای چرخه تولید سیمان، دارای ۲ دستگاه آسیاب سیمان گلوله‌ای است که بیش از ۲۵ سال قبل توسط شرکت‌های خارجی راه اندازی شده است و در طول این مدت، تعمیر و عیب یابی به صورت انحصاری توسط سازنده خارجی انجام می‌شد که برای شرکت هزینه‌های زیادی در پی داشت.

مدیر عامل شرکت سیمان کردستان با اشاره به اینکه در سال ۲۰۱۳ این خط دچار نقص فنی شده و بیش از ۴۶ هزار یورو به شرکت خارجی برای عیب یابی و رفع پرداخت شد گفت: برای رفع نقص دوباره این خط تولید، از شرکت سازنده درخواست تعمیر شد که با گذشت بیش از ۳۰ ماه، شرکت خارجی به دلایل تحریم و شیوع کرونا، از آمدن به کشور خودداری می‌کردند و در طول این مدت، شرکت‌های ایرانی هم توان تعمیر و تخصص لازم برای راه اندازی آسیاب را نداشتند.

او تاکید کرد: موضوع تعمیر و عیب یابی آسیاب در جلسات فنی کارخانه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و با توجه به توانایی و همت جوانان متخصص و نخبه فنی داخلی شرکت، عملیات دمونتاژ گیربکس آسیاب آغاز و تعویض قطعات معیوب و انجام تنظیمات مربوطه در دستور کار قرار گرفت.

نیک پور ادامه داد: مهترین نقص فنی پیش آمده در این آسیاب بالا رفتن مقدار ویبره بود که در حالت استاندار بایستی کمتر از پنج میلی متر بر ثانیه باشد که به بیش از ۲۲ میلی متر بر ثانیه رسیده بود و در صورت ادامه کار باعث افزایش خسارت وارده به کارخانه می‌شد.

وی با اشاره به اینکه در صورت ورود شرکت خارجی سازنده برای تعمیر به کشور، بیش از ۱۰۰ هزار یورو برای کارخانه هزینه خواهد داشت اضافه کرد: گیربکس آسیاب خط ۲ کارخانه که به قیمت امروز بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال ارزش مالی دارد، در طول سه سال گذشته، شرکت‌های بزرگی که در حوزه صنعت دارای سابقه‌های زیادی هستند، از بازگشایی و عیب یابی عاجز ماندند و هیچ کمکی برای کارخانه نتوانستند ارایه دهند.

شعار رفع موانع تولید در کارخانه سیمان کردستان تحقق یافت


مدیر عامل کارخانه سیمان کردستان اظهار داشت: با راه اندازی مجدد گیربکس آسیاب خط ۲ و فعالیت آن در حالت استاندارد، این جمله را که تحریم موجب رشد و پیشرفت خواهد شد را به درستی نشان داد.

او افزود: با راه اندازی این دستگاه و گزارش به هیات مدیره شرکت، سایر کارخانه‌هایی که در کشور از این نوع آسیاب استفاده می‌کنند و از همین نقص فنی رنج می‌برند، از کارشناسان و نیرو‌های کارخانه سیمان کردستان برای بررسی و رفع مشکلات دعوت کرده‌اند.

نیک پور ادامه داد: برای تعمیر و عیب یابی گیربکس آسیاب خط ۲ کارخانه حدود ۳۰ روز کاری زمان صرف شد که در اواخر سال ۱۳۹۹ به اتمام رسید و در فروردین ۱۴۰۰ به چرخه تولید بازگشت و در حال حاضر در حال فعالیت است.

وی یادآور شد: یکی از مهترین مشکلات صادرات سیمان در استان کردستان، زیر ساخت‌های حمل و نقل جاده ایی است که در غرب کشور مانع اصلی شده است که در صورت توسعه راه آهن و جاده‌های استاندارد، کمک بسزایی در این خصوص خواهد داشت.

مدیر عامل کارخانه سیمان کردستان اضافه کرد: کارخانه سیمان کردستان ضمن تامین نیاز داخلی و افزایش سطح کیفیت سیمان، به ۱۱ کشور جهان سیمان صادر می‌کند که در ارز آوری نقش مهمی ایفا کرده است.

کارخانه سیمان کردستان در شهر بیجار با تولید ۲۴ نوع سیمان، ۴۰۰ نفر نیروی فعال دارد و زمینه اشتغال غیر مستقیم بیش از چهار هزار نفر را در استان فراهم کرده است. این واحد تولیدی در کارنامه خود، صادر کننده برتر و کارفرمای برتر سال را دارد.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) کردستان

عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد